30/09/2022

Noi soluții tehnologice Biesse pentru eficiență crescută în producție

Susținerea producătorilor de mobilier prin crearea de soluții tehnologice concentrate pe nevoile pieței este unul dintre angajamentele centrale Biesse. Vă invităm să cunoașteți trei dintre cele mai recente inovații care pot aduce plusvaloare în performanța atelierelor și fabricilor din România.

15/07/2022

Tech tour Biesse în fabrici italiene cu producție digitalizată

Echipa Accesoria Group împreună cu partenerii și invitații săi, unii dintre cei mai mari producători de mobilier din România, a participat recent la un tech tour Biesse la fabrici automatizate din Italia.

19/04/2022

AUTOMACTION: integrare, conectare, digitalizare

Proiecte speciale destinate automatizării procesului de producție pentru fabrici cu suprafețe începând de la 500 mp.

19/04/2022

SMARTACTION: compact, conectat, accesibil.

Proiecte integrate destinate producătorilor mici și mijlocii.

03/09/2021

Selco SK 4 – un nou pas în strategia de dezvoltare Avanti Construct

”Ținem pasul cu tehnologia. Altfel nu putem oferi calitate, iar cererile clienților sunt din ce în ce mai pretențioase. Am schimbat periodic utilajele cu unele mai performante, mai moderne.
După ce am luat circularul de tăiere în pachet, clienții au observat diferența de calitate și precizie și s-au reorientat”. (Iulian Ionescu, Avanti Construct)

20/05/2021

Cum optimizăm procesul de vacuum pentru CNC-urile cu masă nesting

Atenția pentru pregătirea și mentenanța bancului de lucru care protejează masa centrului de procesare face diferența în productivitate, performanță și satisfacția clienților, tură după tură, zi după zi, an după an.

11/05/2021

Șlefuire optimă în timpul calibrării

Pentru a veni în sprijinul producătorilor, Biesse împărtășește câteva soluții pentru cele mai comune probleme în procesul de finisare.

02/04/2021

Point K2 920 la Alsena Com Impex pentru precizie și viteză în prelucrare

Point K2 920 de la Vitap sprijină obiectivele de productivitate și flexibilitate ale Alsena Com Impex.

17/02/2021

Decizii de investiție ale producătorilor de mobilier în anul 2020

Decizia de investiție într-un partener tehnologic este una practică și strategică și poate fi luată ca urmare a unei analize riguroase.
Ponderea mașinilor nou-instalate în 2020 este următoarea:
– CNC găurire multiplă: 31.71%
– mașini de aplicat cant: 30.49%
(…)

01/10/2020

Jurnal din producție: Mariven Prodservice

Cum contribuie un CNC cu masă nesting la creșterea calității și productivității Într-o cursă contracronometru, în care productivitatea și calitatea sunt repere fixe pentru profitabilitatea producătorului de mobilier, avantajul competitiv este dat de investiția în tehnologie. Maximum de randament echivalează cu folosirea optimă a tuturor resurselor implicate în proces: timp, materiale, forță de lucru. Rover […]