03/12/2023

Noua imagine Accesoria

De astăzi, ne promovăm sub o nouă imagine. Suntem o echipă integrată sub un brand cu aceleași valori: onestitate, pasiune, dorința de a învăța și ambiția de a fi mereu mai buni.

26/07/2023

Biesse a prezentat la Ligna tehnologia viitorului

Standul Biesse de la Ligna a marcat intrarea într-o lume a inovației și progresului tehnologic.

Într-un spațiu de aproape 3000 m², au fost prezentate tehnologii automate, care garantează creșterea decisivă a productivității, dar și fiabilitatea procesului de producție și a operațiunilor de încărcare și descărcare.

28/06/2023

Fonduri europene pentru fabrica de mobilă

Unul dintre programele de finanțare europeană din 2023 pentru producătorii de mobilier este Programul Tranziție Justă. Află cum poți achiziționa echipamente de prelucrare a lemnului prin finanțare nerambursabilă.

22/05/2023

Jurnal din producție: Mobilier Mangusta

Cu o experiență de peste 15 de ani în industria mobilei, dl Ionuț Olari, Mobilier Mangusta, vorbește despre începuturile și creșterea companiei, despre adaptarea la ritmul pieței și importanța unui mindset centrat pe soluții.

08/05/2023

Jurnal din producție: La Segheria

Am stat de vorbă cu domnul Rolland Szabolcs Lazin, manager general La Segheria L&P din Satu Mare, despre satisfacție și provocări, perseverență, strategie și dezvoltare în domeniul producției de mobilier la comandă. Au pornit la drum în 2017, cu dorința de a aduce ceva nou pe piață și încrederea că vor găsi soluții de câte ori este nevoie.[…]

20/04/2023

Jurnal din producție: Inizio Furniture

În 2021, Inizio Furniture a intrat pe piața producătorilor de mobilier cu determinare, pasiune și o abordare nouă în proiectele de mobilier personalizat. A lucrat de la început cu echipamente de vârf și în mai puțin de doi ani a investit 200.000 eur în utilaje de prelucrare a lemnului de la Biesse, a triplat numărul membrilor echipei, a deschis două showroom-uri și a câștigat pitch-uri la proiecte comerciale internaționale.

06/04/2023

Ne întâlnim la Ligna?

Târgul internațional de tehnologie pentru prelucrarea lemnului are loc la Ligna în perioada 15 – 19 mai, unde vom fi prezenți alături de Biesse. Veți putea vedea în activitate soluții high-tech, sisteme integrate și linii de producție create pentru a îndeplini obiectivele de creștere a performanței în procesul de producție. Înregistrați-vă pentru invitație gratuită Anul […]

07/03/2023

Jurnal din producție: Saramob design

Orice vis poate fi transformat într-un proiect de succes cu Saramob Design, unde iscusința echipei merge mână în mână cu tehnologia de top Biesse.

30/09/2022

Noi soluții tehnologice Biesse pentru eficiență crescută în producție

Susținerea producătorilor de mobilier prin crearea de soluții tehnologice concentrate pe nevoile pieței este unul dintre angajamentele centrale Biesse. Vă invităm să cunoașteți trei dintre cele mai recente inovații care pot aduce plusvaloare în performanța atelierelor și fabricilor din România.

15/07/2022

Tech tour Biesse în fabrici italiene cu producție digitalizată

Echipa Accesoria Group împreună cu partenerii și invitații săi, unii dintre cei mai mari producători de mobilier din România, a participat recent la un tech tour Biesse la fabrici automatizate din Italia.