Despre noi

Spiritul de parteneriat guvernează fiecare relație pe care o dezvoltăm în mediul de business, iar portofoliul nostru acoperă nevoile și anticipează direcțiile de evoluție.

Portofoliul nostru este alcătuit din trei componente esențiale pentru oferirea celei mai bune experiențe: echipamente pentru producția unui mobilier de calitate, consultanță de specialitate și asistență tehnică promptă și profesionistă.

Recomandăm cu toată încrederea utilajele producătorilor pe care îi reprezentăm în România și avem certitudinea că selectăm soluția cea mai potrivită specificului producției și modului în care dumneavoastră doriți să vă conduceți afacerea.

Credem într-un drum comun și într-un viitor comun.
Într-un succes comun.

Echipa

În cei 15 ani de experiență printre producătorii de mobilă, am învățat să ascultăm, să înțelegem și să ne însușim provocările fiecăruia dintre ei ca fiind ale noastre. Suntem maturi, entuziaști, dinamici și avem încredere unii în ceilalți. Garantăm profesionalism prin know-how, implicare și responsabilitate în fiecare proiect, indiferent de dimensiunea lui. Demonstrăm continuu, prin îndeplinirea promisiunilor, și ne concentrăm pe rezolvarea tuturor provocărilor întâmpinate, indiferent de sursa lor. Ne formăm continuu ca specialiști, creștem ca profesioniști, ne dezvoltăm ca organizație.

Reprezentare zonală

Bogdan Constantin
Arges, Brasov, Bucuresti, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Prahova, Sibiu Teleorman, Vâlcea
0727 223 890 bogdan.constantin@accesoria.ro
Ciprian Pogar
Bacău, Botoșani, Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Iași, Neamț, Suceava, Tulcea, Vaslui, Vrancea
0729 084 827 ciprian.pogar@accesoria.ro
Sorin Lazăr
Covasna, Harghita, Mureș, Arad, Caraș-Severin, Gorj, Hunedoara, Mehedinți, Timiș
0721 295 185 sorin.lazar@accesoria.ro
Gabriel Filip
Alba , Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj, Satu Mare
0726 295 328 gabriel.filip@accesoria.ro
Ion Bănescu
Dolj, Olt
0726 984 827 ion.banescu@accesoria.ro

Parteneri