Echipamente pentru productia unui mobilier de calitate

Prin Divizia Echipamente a companiei Accesoria Group va oferim solutii complete pentru realizarea unui mobilier de calitate. Pentru ca stim ca in mediul concurential al fabricarii de mobilier trebuie sa va puteti baza pe un utilaj fiabil si performant, selectam din portofoliile furnizorilor nostri solutiile care sa se potriveasca cel mai bine specificului si strategiei de dezvoltare ale companiei dumneavoastra.

Utilajele pentru productia de mobila din PAL, MDF sau lemn masiv: debitare, gaurire, aplicare cant – garantate de producatori renumiti

Branduri care sunt recunoscute pe plan international – Vitap, Cehisa, Casolin, ACM, Putsch Meniconi, IMA, Schelling – garanteaza calitatea si tehnologia de varf constant perfectionate a utilajelor pe care le veti achizitiona de la Accesoria Echipamente.

Echipa de profesionisti in domeniul mobilei

Punctul forte al Accesoria Echipamente il reprezinta echipa, formata din profesionisti, cu experienta relevanta in domeniu.

Specialistii nostri, avand la indemana portofoliul complet de utilaje si masini pentru productia de mobilier va vor fi alaturi in alegerea echpamentului potrivit pentru indeplinirea obiectivelor dumneavoastra de crestere a productivitatii, de optimizare a costurilor si maximizare a profitului.