Accesibil si intuitiv

SOPHIA este platforma IoT creată de Biesse în colaborare cu Accenture, care permite clienților să acceseze o gamă largă de servicii pentru eficientizarea proceselor de management al muncii.

Platforma permite trimiterea în timp real de informații și date despre tehnologiile folosite în producție, cu scopul de a optimiza performanța și productivitatea utilajelor și sistemelor. Prin colectarea datelor, procesul de producție și funcțiile utilajelor pot fi analizate în detaliu. Astfel, sunt identificate erori de funcționare, clienții sunt asistați în operațiunile de mentenanță, comenzile de piese sunt efectuate mai rapid și, nu în ultimul rând, sunt prevenite opriri ale utilajului.

SOPHIA în cifre

Conform statisticilor și experienței Biesse, informația primită de la senzorii poziționați pe echipamente aduce avantaje considerabile și măsurabile.

Prevenirea erorilor

SERVICII. Accesoria Group își susține clienții oferind expertiză, servicii profesioniste de consultanță, training și asistență.

PRO-ACTIVITATE. SOPHIA ajută la prevenirea problemelor care ar putea prejudicia producția. Accesoria acționează proactiv și contactează clienții pentru reducerea timpului pierdut, în care utilajele nu funcționează din motive tehnice.

ANALIZĂ. Informația colectată și analizată este transformată în recomandări utile pentru optimizarea producției clientului și a calității produsul finit, oferind valoroase oportunități de creștere.

IoT și Piese de schimb

SOPHIA include două zone integrate: IoT și Piese de schimb, interconectate cu două aplicații pentru ușurință în utilizare.

Pentru evoluția producției, IoT oferă o perspectivă cuprinzătoare a performanței utilajului, cu diagnosticare la distanță, analiza întreruperilor de funcționare și prevenirea erorilor.

Prin componenta Piese de schimb, comenzile de piese se realizează ușor, intuitiv, personalizat, cu economie de timp considerabilă.

Vrei să afli mai multe? Scrie-ne la echipamente@accesoria.ro și îți dăm toate informațiile de care ai nevoie.