06/04/2023

Ne întâlnim la Ligna?

Târgul internațional de tehnologie pentru prelucrarea lemnului are loc la Ligna în perioada 15 – 19 mai, unde vom fi prezenți alături de Biesse.

Veți putea vedea în activitate soluții high-tech, sisteme integrate și linii de producție create pentru a îndeplini obiectivele de creștere a performanței în procesul de producție.

Înregistrați-vă pentru invitație gratuită
  Sunt de acord cu Termenii și condițiile *

  Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *

  * Câmp obligatoriu


  Anul acesta accentul este pus pe soluțiile automate, care garantează optimizarea productivității și aduc predictibilitate și fiabilitate în procesul de producție, în operațiunile de încărcare și descărcare. Între noutățile prezentate, vizitatorii vor putea vedea o linie de fabricație integrată, cu soluții nesting și CNC-uri de debitare conectate cu echipamente automate de încărcare și descărcare și un sistem cu utilaje interconectate, asistate de roboți.

  Este în focus noua linie de utilaje de aplicare a cantului Batch One cu încărcare și descărcare automatizată.

  ligna

  Fabrica digitalizată de la Ligna include:

  • sistem format din circular de tăiat în pachet, CNC cu masă nesting, sisteme robotizate, magazii automate și programe pentru management de producție integrat.
  • linie pentru aplicarea cantului ”batch one” formată din echipament pentru operațiuni multiple – frezare și aplicare cant, roboți, sortator automat, software.
  • centru cu comandă numerică conectat cu soluții de manipulare.
  • CNC-uri pentru găurire multiplă.
  • Centre de finisare (calibrare și șlefuire).

  Vă invităm la Ligna pentru demonstrații live, informații despre cele mai noi tehnologii din industria mobilei și impactul pe care îl pot avea în afacerea dumneavoastră.

  Pentru o invitație gratuită, nu trebuie decât să vă înregistrați completând formularul.

  Înregistrați-vă pentru invitație gratuită
   Sunt de acord cu Termenii și condițiile *

   Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *

   * Câmp obligatoriu