30/04/2020

Corpus – ateliere pentru începători și avansați

Ne place să vorbim despre productivitate, iar soluțiile pe care le oferim se supun acestui obiectiv. Corpus este o soluție software intuitivă și accesibilă care vă permite să proiectați rapid și să optimizați procesul de producție. Un software creat de producătorii de mobilă pentru producătorii de mobilă care contribuie îmbunătățirea productivității prin generarea de layout-uri pentru optimizare la tăiere și de programe pentru procesarea CNC.

În atelierele dedicate software-ului pentru proiectare prezentăm pașii pe care trebuie să-i parcurgeți în acest proces, dar și modul în care se face conectarea cu utilajele, cum puteți optimiza consumul sau scurta timpul de lucru, cum puteți obține continuitate pe flux.

În prezentările dedicate celor care sunt la început (7-8 mai) ne-am propus să bifăm mai multe teme de discuție:

  • Configurarea setărilor (materiale, accesorii, îmbinări etc.)
  • Proiectare și design – creare mobilier și modele predefinite
  • Cost materiale, cost preț, ofertă
  • Generare programe CNC (postprocesare)
  • Optimizarea procesului de debitare/nesting și export
  • Q&A

Atelierele destinate celor experimentați (14-15 mai) sunt construite chiar cu ajutorul lor. Fiecare participant contribuie cu 1-2 exemple din experiență – situații cărora nu le-au găsit rezolvare – și noi vom prezenta posibile soluții.

Gazedele acestor evenimente vor fi Mitică Neacșu și Marius Dorin.

Dacă doriți să participați la unul din aceste ateliere, ne puteți contacta prin formularul de mai jos:    Sunt de acord cu Termenii și condițiile *

    Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *