07/04/2020

Echipamente de prelucrare pentru uși-ferestre, grinzi sau elemente CLT

Oferta noastră pentru sectorul de construcții. Echipamente de prelucrare

Lemnul reprezintă o parte importantă a sectorului de construcții – mare parte din ușile, ferestrele sau scările din casele construite fiind din lemn. În ultima perioadă asistăm și la o creștere, aproape exponențială, a numărului de case pe structură de lemn. Sunt mai eficiente energetic în comparație cu cele din materiale clasice și mai prietenoase cu mediul, având în vedere că se folosește ca materie prima o resursă regenerabilă, iar amprenta de carbon a materialelor folosite la construcție este negativă.

Pentru ca o casă pe structură de lemn sa fie trainică, durabilă și eficientă energetic prelucrările trebuie să fie cât mai exacte. Grinzile, stâlpii de rezistență, panourile de CLT, elementele pentru șarpantă trebuie astfel prelucrate încât să se îmbine cu precizie și să se potrivească foarte bine poziției din proiect. Aceste părți ale casei sunt prelucrate în fabrică si trebuie să se îmbine perfect pe șantier. 

CNC-uri pentru prelucrarea avansată a grinzilor, panourilor CLT, a ușilor și ferestrelor și a altor elemente de construcție 

Celor ce construiesc case din lemn sau produse necesare în sectorul de construcții le prezentăm utilajele Biesse proiectate pentru această industri – flexibile, dinamice și de înaltă performanță. CNC-urile concepute special pentru industria de construcții pot prelucra grinzi de toate dimensiunile, rame de uși și ferestre sau elemente cu forme, de la cele mai simple, la cele mai complexe. Cu ajutorul lor veți crește productivitatea iar produsele rezultate, indiferent de formă, mărime sau grosime, vor fi de cea mai înaltă calitate. Iată câteva dintre ele: 

Uniteam CLT 400 oferă cele mai bune rezultate de pe piață în materie de prelucrare panouri de CLT. Structura rigidă garantează absența vibrațiilor, ceea ce înseamnă prelucrări perfecte. Este dotat cu o consolă cu două monitoare pentru multi-funcționalitate și o vizualizare simplă și practică. Unul dintre monitoare este utilizat pentru a administra funcțiile CNC-ului, cel de-al doilea permite operatorului să urmărească și să gestioneze operațiunile CAD/ CAM. Sistemul de fixare robust asigură poziționarea corectă a piesei pe mașină. 

Uniteam UT a fost proiectat pentru prelucrarea panourilor CLT (X-Lam) sau pentru piese speciale foarte lungi. Masa de lucru, unică în piață pentru această gamă de mașini, permite blocarea panourilor, de la piese foarte mici, până la panouri mari cu lungimea până la 24 m. Acest fapt, combinat cu structura robustă a utilajului, asigură o precizie maximă de prelucrare. Uniteam UT are configurabilitate ridicată și unități de lucru rapide și puternice care sprijină chiar și cele mai grele scule.  De aceea operațiile de prelucrare sunt efectuate la cele mai înalte standarde existente. 

Uniteam E MIX este centrul cu comandă numerică special conceput pentru operațiunile de prelucrare a CLT-ului folosit pentru construcții din lemn. Se adresează companiilor mici și mijlocii care doresc să își crească nivelul de performanță, menținând nivelul investiției în limite reduse. Structura robustă permite prelucrarea cu precizie rezultând produse finale identice cu cele proiectate. Multiplele posibilități de personalizare fac ca Uniteam E MIX să poată fi construit inclusiv cu două stații de încărcare. Se va putea face astfel o prelucrare pendulară rezultând o creștere a productivității. Pe scurt, Uniteam E MIX înseamnă precizie și flexibilitate, viteză și performanțe ridicate, putere și inovație, atribute ce duc la un nivel ridicat de productivitate și calitate. 

Uniteam CK este centrul ideal de prelucrare pentru fabrici medii și mari. Aceastea au nevoie de flexibilitate pentru a face față tuturor tăierilor standard utilizate în prelucrarea lemnului, dar doresc să aibă soluție și pentru cerințele complexe ale proiectării moderne. Este echipat cu o structură robustă pentru producția de uși și include unități de lucru de înaltă performanță utilizate pentru principalele operațiuni de prelucrare. Grinda de susținere a unităților de lucru (electromandrine) este de secțiune mare, proiectată astfel pentru a avea rigiditate maximă. 

echipamente de prelucrare

Uniteam RC este utilajul cu balans perfect între precizie și productivitate. Funcționează la viteze foarte mari având calitatea prelucrărilor și precizia mult deasupra nivelului pieței. Este compact și ergonomic, cu o flexibilitate mare datorită sistemului modular și a celor două stații de încărcare. Are un design modern și eficient, asigurând o vizibilitate optimă asupra zonei de lucru. Software-ul simplu, intuitiv și multilingv oferă informații clare și precise pentru crearea listei de prelucrări. Programarea este simplă chiar și pentru operatorii cu mai puțină experiență. Piesele de prelucrat sunt importate direct din fișierele BTL, se face previzualizarea 3D a elementului și în câțiva pași simpli se creează o listă optimizată de prelucrare. 

Rover C este utilajul în care puterea întâlnește precizia. Un utilaj destinat atât producției de mobilă, cât și elementelor pentru scări, uși și ferestre de orice forme, dimensiuni sau grosimi. Este proiectat pentru lucrări grele ce necesită scule și agregate de mari dimensiuni. Cu Rover C beneficiați de mai multe opțiuni de prelucrare, inclusiv pentru piesele cu forme complexe, fără a avea grija calității, preciziei sau a fiabilității. Noul grup de operare cu 5 axe interpolate permite operațiuni complexe de procesare pentru orice tip de produs. Axa Y este independentă, permițând utilizatorilor să înlocuiască sculele fără a afecta timpii ciclului, iar vitezele și accelerațiile mari garantează productivitatea ridicată. 

Winline 16 aduce simplitatea de utilizare și precizia la cote maxime. Este un multi-centru pentru producția de uși și ferestre proiectat pentru fabricile mici și medii. Winline este utilajul perfect pentru a crește volumul prelucrat în loturi mici sau pentru proiecte inedite din punct de vedere al specificațiilor. Grinda de susținere a grupurilor de scule și masa de lucru sunt concepute pentru a susține greutăți seminificative. Utilajul produce cu cea mai mare ușurință uși și ferestre standard și speciale, în timp ce operatorul poate să-și ocupe timpul cu alte activități. Este compact, ocupând o suprafață mică și face încărcarea, descărcarea și fixarea pieselor într-un mod autonom și cu o precizie extremă. 

echipamente de prelucrare

Accesoria Group – asistență si servicii de înaltă calitate 

Vă oferim utilaje moderne, fiabile, robuste, cu performanțe la cel mai înalt nivel de calitate existent în piață. Dar pentru ca totul să funcționeze perfect este nevoie și de o echipă performantă și de încredere, care să garanteze prezența continuă și susținută, de la consultanța pre-achiziție, la training și asistența post vânzare. O astfel de echipă suntem noi, Accesoria Group | Divizia Echipamente. 

Considerăm că este datoria noastră față de clienți să ne pregătim continuu și temeinic, atât pe partea de consultanță de vânzări, cât și pe cea de asistență tehnică. Echipa noastră de intervenție a adunat aproape 2000 de ore de training făcute împreună cu tehnicienii Biesse în unul dintre cele mai mari laboratoare dedicate sistemelor de prelucrare a lemnului și materialelor plastice. Suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții, analizând profilul producției și condițiile din fabrică. Vă stam alături pentru a vă ajuta să invățați cât mai repede modul de operare al utilajelor și vă acordăm asistență tehnică post vânzare. Sistemele utilajelor de conexiune la rețea permit furnizarea rapidă de asistență online de la tehnicieni specializați. Rețeaua noastră națională ne permite să fim prompți și în contact permanent cu clienții noștri și să oferim servicii de consultanță și asistență tehnică de înalt profesionalism. 

Suntem o echipă de top și avem un partener ce produce utilaje recunoscute peste tot în lume pentru nivelul inovativ și de calitate. Vă așteptăm să ne cunoaștem, să ne spuneți de ce aveți nevoie și să găsim împreună cele mai bune și viabile soluții.