Inovație în tehnologie

Precizie maximă la prelucrare

Uniteam CK este echipat cu o structură robustă care susține unități de lucru de înaltă performanță utilizate pentru operațiunile principale de prelucrare. Sistemul garantează precizia și finisarea optimă a tuturor elementelor create. Structura include un fascicul de oțel sudat pe o bază metalică solidă. Grinda superioară are o secțiune transversală lată și a fost creată folosind secțiuni combinate pentru a garanta o rezistență extremă. Cărucioarele mobile suportă elementul procesat rulează pe structura de bază. Grup de lame dedicat, cu diametrul de 735 mm cu control pe 5 axe.

Timp mai bun de producție

Clemele au un sistem de rotație hidraulică la 90° care permite prelucrarea tuturor celor șase fețe ale piesei fără a fi nevoie de o a doua intervenție. Sistemul care deplasează piesa este format din patru cărucioare echipate cu sisteme de blocare hidraulică verticală și orizontală. Un tampon, format din lanțuri motorizate care pot colecta piesele, permite alimentarea automată a mașinii pentru procese continue, fără timp de oprire.  Cele 2 unități de lucru (care pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor de producție) prelucrează rapid cele mai folosite tipuri de tăieri.  Unitatea de frezare în 5 axe, de 17kW, poate face față operațiunilor de prelucrare cu unelte mari, grele, datorită encoder-ului amplasat pe axa axului, care reglează curentul folosit, pe baza avansului sculei.

Flexibil și precis

Sistemul Uniteam CK pentru mișcarea grinzilor utilizează mișcarea controlată a clemelor independente pentru o poziționare optimă și pentru a oferi suport adecvat elementului prelucrat. Fiecare clemă are fixare atât verticală cât și orizontală, care pot fi excluse automat, pentru a permite fiecare operație de prelucrare necesară. Precizie și flexibilitate pentru un număr mare de operațiuni de prelucrare, de la prelucrarea lemnului standard la cerințele mai complexe ale arhitecturii moderne.

Caracteristici principale

Specificații tehnice

 

Solicită ofertaSunt de acord cu Termenii și condițiile *

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *