Inovație în tehnologie

Unic în gama lui

Uniteam UT poate fi configurat cu diferite tipuri de motoare cu până la 22 kW de putere, în conformitate cu diversele cerințe de producție, pentru o viteză crescută de execuție. Masa de lucru, care este singura de acest fel de pe piață pentru această gamă de mașini, permite blocarea panourilor de diferite formate, de la piese foarte mici, până la panouri mai mari, de până la 24 de metri, precum și panouri X-Lam. Structura mașinii asigură o precizie maximă de prelucrare.

Multiple configurații

Configurabilitate ridicată, unități de lucru rapide și puternice pentru a sprijini chiar și cele mai grele unelte, o masă de lucru mare care poate bloca o mare varietate de dimensiuni de panou în poziție și operații de prelucrare efectuate la cele mai înalte standarde posibile. Acest CNC a fost proiectat pentru efectuarea operațiunilor de prelucrare a panourilor X-Lam (CLT) sau pentru operarea pieselor foarte lungi ori cu forme neobișnuite. Aceste procese necesită echiparea utilajului cu mai multe unități de lucru foarte puternice, precum și cu o serie de scule mari.

Design și funcționalitate

Sistemul care deplasează grinda este alcătuit din 4 cărucioare echipate cu sisteme de blocare verticale și orizontale, care sunt acționate hidraulic. Pentru dimensiuni cuprinse ale elementelor cuprinse între 16 și 24 metri, numărul de cărucioare a fost crescut la 6. Este soluția optimă pentru distribuirea echilibrată a greutății.

Clema de prindere a panourilor este disponibilă și într-o a doua variantă pentru elementele cu lungime de până la 1250 mm.

Caracteristici principale

Specificații tehnice

 

Solicită ofertaSunt de acord cu Termenii și condițiile *

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *