Inovație în tehnologie

Tehnologie unică pentru operațiunile CLT

Opritorii robuști asigură poziționarea corectă a piesei pe masa de lucru. Datorită sistemului de oprire automată, operațiunile de prelucrare pot fi efectuate pe marginea piesei, în siguranță totală. Cele patru tipuri diferite de mașini oferă combinația perfectă de tehnologii, crescând competitivitatea producătorilor: precizie și flexibilitate, viteză și performanțe ridicate, putere și inovație și niveluri ridicate de productivitate.

Practic și ușor de utilizat

Gama Uniteam proiectată pentru industria de construcții este echipată cu o comandă numerică foarte puternică – pionierul Osai Open M. Datorită caracteristicilor sale, este asigurat un finisaj excelent al piesei și un management optim al centrelor de procesare. Sistemele pot fi personalizate în întregime, utilizând software-ul grafic HMI și un PLC încorporat.

Design și funcționalitate

În funcție de nevoile din producție, utilaju poate fi prevăzut cu până la 14 scule diferite pentru prelucrare. Aici sunt incluse o magazie cu 3 poziții pentru instrumente mari, inclusiv cu lanț, și încă una pentru instrumente cu schimbare rapidă.

Specificații tehnice

 

Solicită ofertaSunt de acord cu Termenii și condițiile *

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *