Inovație în tehnologie

Stabilitate maximă

Viteza de producție, volumul mare de comenzi și standardul ridicat de calitate sunt cerințele curente ale pieței. Soluția tehnologică ultra-performantă este Uniteam RC – centrul de prelucrare pentru grinzi și partiții pentru panouri prefabricate și structuri de cadre.
Zona de încărcare este alcătuită din suporți care acționează ca perne de amortizare pentru materialele prelucrate. Structura include o grindă de oțel sudată de o bază metalică solidă. Grinda superioară este creată din secțiuni îmbinate pentru a obține stabilitate maximă. Cărucioarele mobile care susțin grinda prelucrată traversează baza inferioară a utilajului.

Blocare perfectă a grinzilor, ergonomie și flexibilitate

Sistemul de preluare aduce grinda din zona de încărcare în zona centrală de prelucrare. Uniteam RC poate prelucra cele 6 fațete ale unei grinzi fără să o miște și fără să piardă măsurătorile, ceea ce are ca rezultat precizie 100%.
Compact și ergonomic, Uniteam RC este, în același timp, și foarte flexibil, datorită sistemului modular cu posibilitate de încărcare pe partea dreaptă și pe partea stângă.

Design și funcționalitate

Uniteam RC asigură vizibilitatea optimă a zonei de lucru. Este echipat cu Osai Open M, un puternic NC care permite finisări excepționale și optimizează managementul centrului de prelucrare. Banda LED de semnalizare indică statusul utilajului în timp real, ceea ce permite operatorului să verifice de câte ori este nevoie. Structura, complet închisă, și sistemul de sucțiune garantează un loc de muncă impecabil.
Software-ul multilingv este simplu de utilizat. Procesează cele mai bune strategii și oferă informații clare pentru lista de lucru, ceea ce ușurează munca operatorului.
Proiectele pot fi importate direct din fișiere în format BTL, poate fi vizualizat un preview al obiectului și este nevoie de doar câțiva pași simpli pentru a crea o listă de operațiuni în concordanță cu grinzile disponibile în depozit.

Solicită oferta    Sunt de acord cu Termenii și condițiile *

    Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *