18/01/2023

Tehnologie competitiva pentru linie de productie mobila

Utilaje Biesse pentru prelucrarea lemnului produse in Italia, pentru linie de productie mobila PAL, MDF, lemn

Vezi in continuare utilaje necesare pentru fabrica de mobila – de la mici ateliere la productie industriala – linie de productie partial sau total automatizata

Masina de aplicat cant ABS

Router CNC lemn / CNC 5 axe

Utilaje debitare lemn

Masina de calibrat si slefuit

Masina de gaurit multiplu

Echipa de service

Biesse este lider mondial in productia de utilaje pentru prelucrarea lemnului. Prin parteneriatul cu furnizorul italian, Accesoria Group aduce pe piata de mobila din Romania dintre cele mai performante si eficiente masini de prelucrare a lemnului. Acest lucru se traduce in atelier prin garantia preciziei in procesul de debitare, printr-un plus in viteza si fiabilitate pentru masina de cant, printr-un parcurs fara erori la masina de gaurit multiplu – iar toate aceste actiuni administrate prin programe inteligente, usor de utilizat.

Utilaje pentru productie mobila – linie de productie partial sau total automatizata

Viteza in prelucrare si excelenta produsului finit, mana de lucru minima, eficienta optima sunt nevoi de productie stringente in atelierele si fabricile de productie mobila. Linia de productie de la Biesse poate fi si partial sau complet automatizata. Prezentam in continuare principalele categorii de utilaje care va sustin in atingerea obiectivelor.

Masina de aplicat cant ABS

Masinile de aplicat cant marca Biesse sunt solutii tehnologice recunoscute la nivel international pentru calitatea optima și durabilitatea produsului finit. Portofoliul nostru include o gama variata de masini de cantuit, destinata productiei la comanda, in serie si producatorilor industriali.

Unul dintre avantajele masinilor de aplicat cant ABS de la Biesse este tehnologia AirForce – sistemul de aplicat cant cu aer cald comprimat. Tehnologia Biesse este premiata international si a castigat majoritatea premiilor din industrie pentru inovatie si excelenta a produsului final. Calitatea premium este data de lipirea perfecta, fara adeziv, fara imbinare.

Vrei sa vezi cum functioneaza? Te asteptam in showroom-ul nostru din sos. Giurgiului, com. 1 Decembrie pentru o sesiune live.

Gama Jade

JADE 200 – masina automata de aplicat cant pentru producatorii care doresc soluții fiabile cu minim de investitie.
Producator: Biesse
Afla mai multe >>

Gama Akron

AKRON 1400 – masina automata de aplicat cant configurabila in functie de nevoile de productie, compatibil cu o gama larga de unitati de adezivare.
Producator: Biesse
Afla mai multe >>

Gama Stream

STREAM A – masina automata de aplicat cant, destinata producatorilor care vor sa creasca volumul productiei. Producator: Biesse
Afla mai multe >>

Vezi video masina de aplicat cant Akron 1400 in functiune aici.

Vezi mai multe masini de aplicat cant aici.

Router CNC lemn. CNC 5 axe

Centrele de prelucrare cu comanda numerica de la Biesse proceseaza volume ridicate la o calitate si viteza peste standardul din industrie, sunt usor de operat si configurabile in functie de nevoile de productie.

Probabil cele mai populare centre de prelucrare din lume, au devenit puncte de referinta internationale pentru productivitate si calitate in industria mobilei. Gama larga de modele si dotari optionale transforma brandul Rover in solutie ideala pentru toate dimensiunile de fabrici si ateliere.

CNC lemn – console. Performante si flexibile, CNC-urile cu console prelucreaza orice tip de element rapid si cu rezultate excelente. Acopera o varietate mare de nevoi de productie. Vezi gama de CNC-uri Rover cu console.

utilaje Biesse pentru prelucrarea lemnului - CNC lemn

Rover A 12/15/18 este poate cel mai solicitat router CNC lemn cu console. CNC in 5 axe, este potrivit pentru prelucrari cu 3, 4 si 5 axe si creeaza orice tip de reper cu precizie maxima: usi, ferestre, scari, blaturi si nu numai.

Afla despre Rover A direct de la producatorii care il folosesc, din acest video.

CNC lemn – nesting. CNC-urile cu masa nesting din gama Rover sunt solutia pragmatica pentru automatizarea productiei si prelucrarea panourilor de PAL, MDF, lemn si derivate, precum si elemente de aluminiu si alte materiale tehnologice. Vezi gama de CNC-uri Rover cu masa nesting.

Rover K FT este partenerul complet: tăiere fără urme de incizor, frezare MDF cu finisaj de înaltă calitate, decupare precisă a formelor neregulate, găurire cu minimum de manevre de operare.

Afla despre Rover K FT direct de la producatorii care il folosesc, din acest video.

Utilaje debitare lemn

”Cand ai volum si debitezi pachet, ai nevoie de un utilaj puternic, sigur, foarte stabil, cu precizie maxima la taiere. Trebuie sa faci fata exigentelor clientilor si sa respecti termenele de livrare stranse.” este lucrul pe care il auzim din ce in ce mai des de la clientii nostri. Utilajele pentru debitare lemn din gama Selco sunt solutia pentru obiectivele de crestere a volumului de comenzi si a calitatii prin urmatoarele caracteristici: productivitate, flexibilitate, precizie.

Sistemul Twin Pusher, brevet exclusiv pentru toate ferastraiele Biesse, consta din doua dispozitive de impingere complementare si garanteaza calitatea optima a taierii prin poziționarea rapida, cu acuratete, a panourilor.

Selco SK 4

Utilaje debitare lemn – Circular de taiat in pachet
Producator: Biesse
Afla mai multe >>

Selco WN 6

Utilaje debitare lemn – Sistem debitare pachet
Producator: Biesse
Afla mai multe >>
Masina de slefuit si calibrat lemn

Viet si Opera sunt masinile de slefuit si calibrat lemn de la Biesse concepute pentru finisaje de calitate și randament crescut in productie. In functie de echipamentul si configuratia alese, centrele de calibrare si slefuire includ: programe de finisare dedicate fiecarei piese identificate prin citirea codurilor de bare, reglarea presiunii de slefuire pentru fiecare suprafata a piesei prin grupul de palpatori electronici, optiunea de patinare a pieselor, operatii de curatare a pieselor si antichizari sau efecte speciale datorita grupului de periere.

Mașină pentru calibrat și șlefuit, cu masă de lucru din oțel gros, rezistentă la uzură. 

Afla mai multe >>

Mașina de calibrare și șlefuire pentru un nivel superior de performanță cu investiție medie.

Afla mai multe >>

Centrul de finisare destinat companiilor mici și medii, care doresc o soluție tehnologică versatilă și competitivă.

Afla mai multe >>

Centrul de finisare destinat companiilor mari, care doresc să reducă timpul de procesare și să crească standardul de calitate.

Afla mai multe >>

Masina de gaurit multiplu

Masina de gaurit multiplu imprima un nou ritm in fluxul de productie. Punem la dispozitie o gama larga de utilaje de gaurit si inserare cepi de la Biesse, potrivite pentru fiecare obiectiv, spatiu de lucru si nivel de productivitate.

Gama de masini de gaurit Brema Eko este capabila sa efectueze toate operatiunile de gaurire, frezare si inserare adeziv si cepi, precum si posibilitatea de a gestiona inserarea ulterioara a articolelor de feronerie. 

Brema Eko 2.1

CNC gaurire multipla. Producator: Biesse
Afla mai multe >>

Brema Eko 2.2

CNC gaurire verticala. Producator: Biesse
Afla mai multe >>

Descopera mai multe masini de gaurit din portofoliul Accesoria Group aici.

Echipa de service

Clientii nostri spun ca serviciile de service prompte si profesioniste sunt la fel de importante pentru productivitate ca tehnologia pe care o folosesc.

Echipa de service Accesoria este formata din 10 profesionisti care solutioneaza rapid problemele clientilor, pe teren, online si telefonic. Te invitam sa ii cunosti aici.


Iata câteva dintre utilajele de prelucrare a lemnului individuale si liniile de productie mobila PAL, MDF, lemn și alte materiale instalate in 2022.

Este potrivit pentru nevoile dumneavoastră de productie un circular de tăiat în pachet? Sau un sistem de debitare în pachet? Cum ar contribui un router CNC la cresterea productivitatii? Ajuta la indeplinirea obiectivelor? Pentru programarea unei sesiuni de consultanta care sa lamureasca aceste intrebari si nu numai, luati legatura cu noi la adresa echipamente@accesoria.ro.