Inovație în tehnologie

Tehnologie avansată pentru o finisare perfectă

Stream A este noua gamă de mașini pentru aplicarea cantului, destinată producătorilor mici și mijlocii care doresc să crească volumul producției. O mașină care permite utilizatorilor dezvoltarea capacității de producție, care se adaptează cu ușurință la mai multe tipuri de nevoi, datorită posibilităților de configurare.
Coloanele robuste de 25 mm, fixate direct pe batiu, absorb complet toate vibraţiile generate în timpul prelucrării. Dispozitivul de presare cu curea aplică o presiune uniformă pe suprafaţa panoului, ideal pentru panouri delicate sau cu pelicule de protecție.

Personalizare în serie

18 grupuri de prelucrare disponibile, care se pot combina și, în unele cazuri, se pot repeta pentru a obține produse personalizate de înaltă calitate. Datorită tehnologiei avansate a unor grupuri, se poate gestiona un număr infinit de poziții de prelucrare; utilajul se adaptează procesului în execuție în funcție de grosimea și materialul cantului.

Design și funcționalitate

Air Force System: nicio îmbinare, nici un fir de adeziv, în armonie perfectă cu panoul.
AirForceSystem, disponibil pe utilajele de aplicat cant Biesse, exploatează principiul fizic al convecției. Datorită unui sistem de aer cald comprimat, cantul se lipește perfect de panou, garantând calitatea excelentă a finisajului estetic care durează de-a lungul timpului.

Specificații tehnice

STREAM A
Stream A/5.0 mm 6450
Stream A/6.0 mm 7450
Stream A/6.5 mm 7950
 

Solicită oferta    Sunt de acord cu Termenii și condițiile *

    Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *