Inovație în tehnologie

Îmbinarea perfectă de flexibilitate și productivitate

Stream B MDS este echipamentul de aplicare a cantului în loturi mici, ideal pentru nevoia de flexibilitate totală a fabricilor medii și mari. Poate fi integrat în liniile de producție automate, garantând creșterea productivității și frezarea optimă a panourilor de mărimi și forme diferite. Un singur operator poate gestiona întreaga linie, atât în varianta manuală a utilajului, 1.1, cât și în cea automată, 2.0, sistemul de etichete cu cod de bare contribuind la ușurința procesului de prelucrare.

Depozitul Ergochange, parte din unitatea de aplicare a cantului, înmagazinează în mod ergonomic un număr impresionant de benzi de cant.

Calitate optimă de frezare și aliniere ireproșabilă

Creat pentru producătorii care au ca obiectiv diversificarea producției de loturi mici de panouri pentru a fi în pas cu tendințele, modulul de finisare MDS (Measuring Dimensioning System) garantează calitate și precizie în procesul de frezare. Echipamentul extern de frezare reprezintă garanția că laturile panoului vor fi perfect paralele.

Design și funcționalitate

Gândit pentru a reduce costurile și a ocupa cât mai puțin spațiu, cu impact maxim, operațiunile Stream B MDS sunt simplu de efectuat și eficiente, în ambele sale variante.

Versiunea 1.1 este ideală pentru un volum mediu de producție (până la 600 piese/schimb). Operatorul are asigurat suportul necesar pentru efectuarea secvențelor de producție cu efort minim. Centurile și pernele de aer permit mutarea, încărcarea și descărcarea pieselor fără efort fizic.

Versiunea 2.0 poate fi operată manual sau automat. Sistemele robotice, încărcătoarele pot fi ușor integrate cu Stream B MDS 2.0. În funcție de tipul de manipulare folosit, procesul Batch One permite prelucrarea unor loturi mici de panouri diferite conform cerințelor de producție, fără timp de pregătire, cu maxim de eficiență a productivității: până la 1200 de repere per schimb. 

 

Solicită oferta    Sunt de acord cu Termenii și condițiile *

    Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *