Inovație în tehnologie

Stream A Smart este la intersecția dintre producția la comandă și cea de nivel industrial și asigură respectarea unor standarde înalte de calitate, a unor termene strânse de livrare și a particularităților de design sau proiectare. Noul utilaj combină grupuri de prelucrare din gama Akron 1400, mașini caracteristice producției la comandă, cu grupuri din gama superioară Stream A. Configurația compactă și structura robustă garantează precizia și fiabilitatea tipice mașinilor industriale. Baza monolitică oferă stabilitate ridicată și permite mașinii să funcționeze pe mai multe schimburi de lucru, fără modificări în calitatea produsului final.

Utilizare intuitivă

Pe cât de simplu, pe atât de inovator. Ușa de protecție din policarbonat transparent este proiectată pentru a garanta o vizibilitate maximă pentru operator. LED-ul cu 5 culori indică starea mașinii și asigură o ușoară monitorizare a fazelor de procesare. În plus, noul control Smart Touch 23” garantează o utilizare facilă și rapidă. Interfața grafică, modernă și intuitivă, asigură tranziția rapidă între operațiuni. O configurație compactă care asigură o viteză de avans de 20 m/ min. și o calitate impecabilă la aplicarea cantului, în condiții de buget redus.

AIR FORCE SYSTEM

Specific mașinilor de cant Biesse, acest mecanism de aplicare a cantului asigură îmbinarea perfectă cu panoul și finisajul de o calitate excelentă. Tehnologia utilizată garantează rezistența la apă, precum și la temperaturi ridicate.

Grupuri principale

Specificații tehnice

 

Solicită ofertaSunt de acord cu Termenii și condițiile *

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *