Inovație în tehnologie

Putere compactă

Gama de utilaje de găurit Brema este capabilă să efectueze toate operațiunile de găurire, frezare și inserare a adezivului și cepului, precum și posibilitatea de a gestiona inserarea ulterioară a articolelor de feronerie. Mașinile sunt prevăzute cu sistem de citire laser pentru a detecta originea și spatele panoului care permite utilajului să compenseze erorile dimensionale prin corectarea cotelor X ale panoului.

Sistemul superior de citire este compus dintr-o pereche de celule fotoelectrice capabile să detecteze înălțimea panoului și să efectueze corectarea dimensiunii în raport cu axa “Y”. Magazia cu 8 poziții vă permite să gestionați diferite tipuri de grupuri care pot crește versatilitatea utilajului.

Eliminarea timpilor de reglare

Poziția verticală a panoului și a mesei de lucru cu role de cauciuc asigură o ergonomie maximă de încărcare și descărcare și permite inclusiv prelucrarea celor mai delicate suprafețe. Gabaritul redus permite economisirea a 50% din spațiu, iar timpii de setare egali cu zero permit obținerea unui nivel ridicat de productivitate.

Pe masa de lucru este instalat sistemul de contrapresiune, care ține panoul perfect poziționat în utilaj în funcție de grosimea piesei în lucru, asigurând o precizie maximă. Clemele de prindere sunt echipate cu un sistem de detectare a grosimii panoului care permite modificarea în timp real a valorii programului, garantând acuratețea operațiunilor de prelucrare.

Design și funcționalitate

Structura de prelucrare a panoului pe verticală a fost concepută pentru a obține o ergonomie maximă de încărcare și descărcare. Gabaritul redus care permite economisirea a 50% din spațiu și timpii de setare egali cu zero permit obținerea unor niveluri ridicate de productivitate.

Specificații tehnice

Dimensiuni utilaj mm 2800 x 1940 x 2000
Dimensiune minimă a panoului prelucrat mm 200 x 35 x 8
Dimensiune maximă a panoului prelucrat mm 2600 (3200) x 900 x 60
Viteza vectorială m/min (x-y) = 65, z=20
 

Solicită oferta    Sunt de acord cu Termenii și condițiile *

    Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *