Inovație în tehnologie

Performanță și putere compacte

Brema Eko 1.1 este cea mai mică mașină de automată de găurire pe verticală din gama sa, îmbinând performanța, flexibilitatea și dimensiunile reduse. Este soluția de găurire ideală pentru afacerile la început de drum și pentru producția nestandardizată din companiile mari. Structura și componentele mașinii garantează nivelul optim de precizie pentru toate tipurile de operațiuni. 

Mai ușor de utilizat, mai productiv

Amprenta minimă, flexibilitatea și ușurința în utilizare definesc Brema Eko 1.1. Cu o amprentă care economisește 50% din spațiu, structura utilajului este concepută pentru a optimiza ergonomia operațiunilor de încărcare și descărcare și a crește productivitatea prin eliminarea timpilor de setare la shimbarea panoului.

Design și funcționalitate

Magazia de unelte cu patru poziționări gestionează agregate diferite, crescând astfel versatilitatea utilajului. Cu noul sistem de cleme cu poziționare automată și detectare a dimensiunii panoului, utilajul poate modifica setările programului în timp real. Astfel, precizia operațiunilor de prelucrare pe axa Z este optimă.

Solicită oferta    Sunt de acord cu Termenii și condițiile *

    Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *