Inovație în tehnologie

Tehnologie avansată pentru fiecare nevoie de producție

Soluțiile din gama Insider sunt proiectate pornind de la nevoile concrete ale producătorilor și modul de utilizare. Utilizarea echipamentelor are ca primă coordonată siguranța, alături de simplificarea muncii operatorului.

INSIDER FT2 este soluția ideală pentru producția de mobilier la comandă și producția succesivă de loturi fără timp de pregătire.

INSIDER DOOR este familia de echipamente pentru operațiuni de găurire (Insider Door FB) și găurire și inserare (Insider Door KB) pentru uși, fronturi și cadre, executate cu flexibilitate.

INSIDER FTT R8 este centrul de prelucrare care îmbină nivele ridicate de productivitate cu capacitatea de prelucrare succesivă pentru loturi mici.

 

Top 3 Esențiale

Insider FT2

1. Procesarea a câte două panouri simultan, atingând nivele optime de productivitate. 2. Eliminarea timpului de setare la schimbul de panouri. 3. Reducerea costurilor cu până la 60% prin optimizarea proceselor.

Insider Door

1. Personalizarea utilajului în funcție de nevoile de producție. 2. Integrare în linia de producție. 3. Ușurință în utilizare.

Insider FTT R8

1. Eliminarea pauzelor de lucru la schimbarea formatului panourilor. 2. Schimbarea uneltelor în timp real. 3. Fără intervenție manuală din partea operatorului.

 

Design și funcționalitate

Insider FTT R8 este echipat cu centrul de prelucrare a panourilor și modul de inserare cepi RD, ambele controlate numeric.

Insider Door permite automatizarea operațiunilor de găurile și inserare, garantând calitate optimă a produsului finit și precizia inegalabilă specifică centrelor cu comandă numerică Biesse.

Inside FT2 prezența a două perechi de capete de lucru fixate pe două cărucioare mobile independente face posibilă executarea celor mai complexe operațiuni de prelucrare foarte rapid, chiar și când este prelucrat un lot de repere variate.

Solicită oferta    Sunt de acord cu Termenii și condițiile *

    Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *