Inovație în tehnologie

Tehnologie exclusivă, precizie și acuratețe

Lipire optimă datorită controlului temperaturii diferențiale dintre rezervorul de adeziv și rola cu adeziv. Un dispozitiv automat împiedică supraîncălzirea adezivului atunci când mașina nu este utilizată. Mentenanță ușoară și rapidă datorită unui strat de teflon interior. Dispozitiv de tăiere automată pentru canturi de 3mm. Grupul de rotunjire în doi timpi permite ca fasciculul să fie aplicat nu numai la începutul și la finalul cantului, ci și în partea superioară și cea inferioară a panoului.

Investiție scăzută, fiabilitate ridicată

Grupul de prefrezare este echipat cu două motoare cu intervenție automată pentru a garanta o finisare perfectă. Sistemul automat asigură o poziționare optimă a uneltei de frezat în funcție de grosimea panoului care urmează a fi prelucrat.
Grupul de tăiere la capete elimină surplusul ABS cu 2 motoare de înaltă frecvență asigurând fiabilitatea și precizia tăierii. Acesta poate fi înclinat (de la 0 la 15 grade) automat din panoul de comandă.
Gama de mașini Jade 200 asigură ușurință în operare și soluții flexibile pentru toți producătorii care lucrează la comandă și au la dispoziție un spațiu limitat.

Design și funcționalitate

Gama de electromandrine Rotax este disponibilă pe toate mașinile Biesse, în varianta standard. Aceeași tehnologie care echipează centre de prelucrare destinate producătorilor industriali garantează calitate excepțională și pentru cei cu capacitate mică de lucru. Conceput și fabricat de HSD, liderul mondial în această tehnologie, electromandrinele Rotax reprezintă excelența în inginerie.

Specificații tehnice

L
Jade 225 4 168 mm
Jade 240 5 213 mm
Grosimea panoului mm 10-60
Grosimea materialului de cant mm 14-64
Grosimea materialului de cant mm 0.4-3/8
Panel protrusion from track mm 25
Lungime minimă panou mm 150
Lățime minimă panou (cu lungime de 150 mm) mm 85
Lățime minimă panou (cu lungime de 250 mm) mm 50
Viteza de avans m/min 12
Sistem de aspirare a pulberii pentru fiecare grup de operare cu 1 duză mm 100
Presiunea de lucru Bar 7
Capacitatea cuvei de adeziv (aprox.) kg 2
Timp de încălzire vas adeziv cu ½ încărcare (aprox.) 10 minute
Cu grup de pre-frezare 8 kW
Cu grup de pre-frezare și grup de rotunjire 10 kW
 

Solicită oferta    Sunt de acord cu Termenii și condițiile *

    Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *