Inovație în tehnologie

Soluții avansate și în standard

Destinat cu precădere companiilor medii și mari, acest centru de debitare este ușor de utilizat. Echipat cu soluții tehnice avansate încă din varianta standard, Selco SK 4 a devenit un punct de referință în sectorul său. O structură robustă și echilibrată care garantează o stabilitate maximă și tehnologii studiate pentru a asigura precizie și rigiditate.
Batiul utilajului este construit din otel susținut de picioare robuște care garantează o stabilitate perfectă. Șinele de glisare ale căruciorului asigură paralelism perfect, rectiliniaritate și un echilibru optim al căruciorului de unelte. Lipsa totală a vibrațiilor lamei datorită ghidajului superior poziționat imediat lângă mandrina suportului de lame.

Sistemul inovator Twin Pusher

Creșterea productivității cu până la 25%, gestionarea optimă a eficienței producției și întoarcerea investiției din primul an. Twin Pusher, un brevet exclusiv pentru toate ferăstraiele Biesse, constă din două dispozitive de împingere complementare. O oprire suplimentară permite tăierea independentă a benzilor de până la 650 mm lățime. Mișcarea perfect liniară a căruciorului de unelte este obținută prin sistem de pinion și a cremaliera elicoidale și este acționată de un servomotor „brushless”. Calitate optimă a tăierii obținută prin ghidaje independente de urcare și coborâre ale panzei principale și ale pâanzei incizor.

Design și funcționalitate

Poziționarea rapidă și precizie optimă de tăiere datorită caruciorului robust de acționare activat de un motor brushless. Suprafața glisantă de sub dispozitivul de împingere este prevăzută cu role independente pentru a evita formarea de urme pe panouri cu o suprafață delicată.

Specificații tehnice

450 K1 / 450 K2 470 K1 / 470 K2
Maximum blade protrusion mm 75 90
Main blade motor kW/Hz 7.5 - 50 / 9 - 60 11 - 50 / 13.2 - 60
Engraver blade motor kW/Hz 2.2 - 50 / 2.6 - 60 2.2 - 50 / 2.6 - 60
Blade carriage transfer brushless brushless
Blade carriage speed m/min 1-120 1-120
Pushing device transfer brushless brushless
Pushing device speed m/min 60 60
 

Solicită oferta    Sunt de acord cu Termenii și condițiile *

    Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *