Inovație în tehnologie

Pentru creșterea de azi și dezvoltarea de mâine

Structura utilajului este extrem de robustă și rigidă și prevăzută cu cele mai moderne instrumente de calcul și de proiectare. Batiul cu structură monolit conferă stabilitate ridicată menținând un standard de înaltă calitate. Coloanele robuste, fixate direct în batiu, absorb complet toate vibrațiile și garantează panouri perfecte. Dispozitivul de presare cu bandă, dotare standard la Akron 1400, aplică o presiune uniformă pe suprafaţa panoului, ideal pentru panouri delicate sau cu pelicule de protecție (opț.) Unitățile de lucru compacte concepute pentru a simplifica operațiunile și sunt disponibile în diverse configurații pentru a se potrivi cerințelor specifice de producție.

Un nou control SMART TOUCH 10

Noul control permite o programare imediată. Este ușor de utilizat, datorită panoului de control cu ecran tactil, și intuitiv, astfel încât să poată fi gestionat cu cea mai mare ușurință. Programul permite tranziția rapidă între diferitele tipuri de prelucrare. Interfața grafică modernă şi prietenoasă.

Design și funcționalitate

Fără îmbinări, fără linii de lipire. Air Force System, disponibil pe mașinile de cant Biesse, se bazează pe principiul fizic al convecției. Prin utilizarea unui sistem comprimat de aer cald, cantul se leagă perfect de panou, ceea ce garantează rezistența la apă și căldură și un finisaj de calitate excelentă.

Specificații tehnice

AKRON 1400 L L1
Akron 1430 mm 4550 4390
Akron 1435 mm 5160 5000
Akron 1440 mm 5610 5450
Akron 1445 mm 6040 5880
 

Solicită oferta    Sunt de acord cu Termenii și condițiile *

    Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *