20/08/2019

Productivitate 800 – Eficiență și flexibilitate

Anul acesta am gândit configurația standului de la BIFE-SIM astfel încât să putem prezenta atât avantajele fiecărui utilaj, cât și avantajele ce decurg din punerea lor împreună. Integrarea într-o structură unică permite o anumita productivitate, în funcție de tipul de business și modul în care îți dorești dezvoltarea.

Țintești să produci peste 10 bucătării pe zi? Avem soluția tehnologică potrivită: un pachet care îți asigură un grad înalt de eficiență, fără a te limita la capitolul flexibilitate. O suită de utilaje care te ajută să reduci simțitor timpul de producție, să optimizezi consumul de material și să transformi în realitate cele mai creative solicitări.

Pentru tine, cel care ți-ai propus planul îndrăzneț de a prelucra 800 de repere/ schimb, am gândit o combinație de utilaje care te va ajuta să crești productivitatea. Iată-le:

Selco SK 4 este un sistem de debitare în pachet de la Biesse, ideal pentru întreprinderi mici care doresc trecerea la un nivel superior de calitate și productivitate. Ușor de utilizat și intuitiv, face foarte ușoară trecerea de la debitarea cu tehnologia manuala clasică. Centrul de tăiere este dotat cu un dispozitivul de presare care permite o presiune omogenă și controlată, rezultând tăieri precise și reducerea pierderilor de material.

productivitate

Point K2 920 este cea mai recentă inovație revoluționară în domeniul CNC-urilor din prelucrarea lemnului. Acest utilaj de la Vitap permite păstrarea avantajelor funcției nesting fără să limiteze executarea găurilor orizontale. Poate încheia întregul ciclu de găurire, inclusiv tăierea, în doar 4 minute. Zona de lucru generoasă de 920 mm și controlul computerizat face munca operatorului simplă și rapidă, optimizând astfel timpul, costurile și productivitatea. Este o mașină compactă ce se potrivește perfect spațiilor reduse de lucru.

Akron 1440 A o mașină automată pentru aplicarea cantului de la Biesse ce poate fi configurata în funcție de cerințele clientului. Are unități de lucru compacte disponibile în diferite configurații pentru a se potrivi cerințelor specifice de producție. Finisarea canturilor este perfectă obținându-se un produs final de foarte bună calitate. Noul control Smart Touch 10 permite o programare imediată, este ușor de utilizat și intuitiv. Sistemul de operare permite tranziția rapidă între diferitele tipuri de prelucrare.

Este doar una dintre propunerile noastre care va duce la o creștere importantă a productivității, astfel încât să-ți poți atinge targetul de 800 de piese/schimb. Echipa noastră tehnică, ce va fi permanent prezentă în stand, te așteaptă la BIFE SIM 2019 pentru a găsi împreună cea mai bună soluție pentru tipul tău de activitate.