07/08/2019

BIFE-SIM 2019

Soluții inteligente pentru orice tip de fabrică 

bife-sim 2019

Pentru noi, conectarea este un instrument pentru transformare, pentru inovare, pentru dezvoltare. La BIFE-SIM 2019, îți arătăm cum conectarea îți poate aduce mai multă valoare și te poate ajuta să crești nivelul de competitivitate. Patru zile în care vei vedea în acțiune elementele care asigură performanța și productivitatea utilajelor și sistemelor: tehnologie inovatoare, cele mai avansate soluții digitale și o echipă în serviciul producătorului de mobilă.

Abordăm conectarea sub toate aspectele ei, cea cu clienții fiind prioritară și definitorie. Anul acesta am gândit configurația standului de la BIFE SIM astfel încât să putem prezenta atât avantajele fiecărui utilaj, cât și avantajele ce decurg din punerea lor împreună, din  integrarea într-o structură unică care să permită o anumita productivitate, în funcție de tipul de business și modul cum îți dorești dezvoltarea.

Acest LINK te duce la configurația de stand și îți prezintă pachetele de productivitate în producția de mobilă pe care ți le propunem la BIFE-SIM.


Tehnologie în acțiune la BIFE-SIM 2019

Biesse, producătorul italian lider mondial în producția de utilaje pentru prelucrarea lemnului, este începând cu anul acesta partenerul  nostru. Această colaborare ne oferă acces permanent și nelimitat la o gama impresionantă de utilaje, la tehnologii de ultimă generație și programe de digitalizare și automatizare a fabricilor.

Vitap, producătorul italian specializat în mașinile de găurit multiplu, a fost alături de noi încă de la început. Cu o experiență de peste 60 de ani în producția de utilaje pentru prelucrarea lemnului, Vitap se distinge prin producția de CNC-uri revoluționare de găurire, precum și mașini cu comandă numerică pentru producția de panouri acustice.

Casolin are o poziție importantă în construcția mașinilor de prelucrare a lemnului atât din Italia, cât și din lume, având peste 50 de ani de experiență. Circularele cu masă mobilă, precum și restul gamei de utilaje pentru prelucrarea lemnului masiv sunt recunoscute pe plan mondial pentru calitatea lor.

Acest LINK te duce la descrierea  pe scurt a tuturor utilajelor din stand.


Digitalizarea în producția de mobilă

Inovarea tehnologică a adus cu ea schimbări importante în sistemele de producție, în companii, în piață și în relația dintre operatori, mașini și aplicații. În context industrial, conectarea programelor software dintr-o fabrică de producție – de la cele de specialitate la cele de administrare a activității – este cunoscută sub denumirea de digitalizare.  O transformare ce crește exponențial competitivitatea companiilor și capacitatea acestora de a se adapta cerințelor unei producții rapide, flexibile.

La BIFE-SIM îți spunem cum poți obține mai multă valoare din mașini.

Citește AICI mai mult despre soluțiile de conectare digitală pe care ți le propunem prin partenerul nostru Biesse. 


 O echipă în serviciul producătorului

Este de datoria noastră să fim informați și să ne asigurăm că transferăm către tine toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua decizia corectă. În stand la BIFE-SIM te vei întâlni cu echipa de târg Accesoria | Divizia Echipamente: 6 consultanți de soluție tehnologică, 2 specialiști în sisteme digitale și 10 tehnicieni care vor pune în acțiune utilajele.

Dacă dorești cod pentru generarea invitației de acces gratuit la târg, te invităm să completezi formularul de mai jos:


    Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *

    * Câmp obligatoriu