07/08/2019

BIFE-SIM 2019

Pentru noi, conectarea este un instrument pentru transformare, pentru inovare, pentru dezvoltare. La BIFE-SIM, îți arătăm cum conectarea îți poate aduce mai multă valoare și te poate ajuta să crești nivelul de competitivitate. Patru zile în care vei vedea în acțiune elementele care asigură performanța și productivitatea utilajelor și sistemelor: tehnologie inovatoare, cele mai avansate soluții digitale și o echipă în serviciul producătorului de mobilă.

Este important să aflăm nevoile clienților și pentru aceasta ne propunem să ascultăm cu cea mai mare atenție. Abordăm conectarea sub toate aspectele ei, cea cu clienții fiind prioritară și definitorie. Acest LINK te duce la configurația de stand și îți prezintă pachetele de productivitate în producția de mobilă pe care ți le propunem la BIFE-SIM.

TEHNOLOGIE ÎN ACȚIUNE LA BIFE-SIM 2019

Biesse, producătorul italian lider mondial în producția de utilaje pentru prelucrarea lemnului, este începând cu anul acesta partenerul  nostru. Această colaborare ne oferă acces permanent și nelimitat la o gama impresionantă de utilaje, la tehnologii de ultimă generație și programe de digitalizare și automatizare a fabricilor.

Vitap, producătorul italian specializat în mașinile de găurit multiplu, a fost alături de noi încă de la început. Cu o experiență de peste 60 de ani în producția de utilaje pentru prelucrarea lemnului, Vitap se distinge prin producția de CNC-uri revoluționare de găurire, precum și mașini cu comandă numerică pentru producția de panouri acustice.

Casolin are o poziție importantă în construcția mașinilor de prelucrare a lemnului atât din Italia, cât și din lume, având peste 50 de ani de experiență. Circularele cu masă mobilă, precum și restul gamei de utilaje pentru prelucrarea lemnului masiv sunt recunoscute pe plan mondial pentru calitatea lor.

Acest LINK te duce la descrierea tuturor utilajelor din stand.

SOPHIA IoT – ASISTENTUL CIBERNETIC BIESSE

Cum obții mai multă valoare din mașini? Simplu! Monitorizezi calitatea producției, anticipezi potențiale erori sau cauzele care ar putea duce la acestea și te ajuți de soluții concrete pentru rezolvarea acestora. Cum faci asta? Te conectezi la SOPHIA IoT – platforma de inteligență artificială dezvoltată de Biesse. Aceasta permite acumularea datelor, apoi analiza și transformarea lor în informații utile pentru optimizarea producției și a calității acesteia. Astfel, îmbunătățești eficiența și productivitatea, transformi procesele de lucru, crești competitivitatea și dezvolți noi oportunități de business.

În mai puțin de 2 ani, 1000 de utilaje au fost conectate la SOPHIA, iar aceștia sunt indicatorii înregistrați până acum:

  • 10% scădere în costuri
  • 10% creștere în productivitate
  • 50% reducere a timpului în care mașina nu funcționează
  • 80% reducere a intervalului de diagnoză

SOPHIA furnizează utilizatorilor acces la informații despre mașină și inițiază acțiuni concrete pentru optimizarea performanțelor și prevenirea erorilor care duc la pierderi.

Din februarie anul acesta, platforma este accesibilă și utilizatorilor din România.

CONECTARE PENTRU INFORMARE

Este de datoria noastră să fim informați și să ne asigurăm că transferăm către tine toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua decizia corectă. În stand la BIFE-SIM, te vei întâlni cu întreaga echipă Accesoria | Divizia Echipamente: 6 consultanți de soluție tehnologică, 2 specialiști în sisteme digitale și 10 tehnicieni care vor pune în acțiune utilajele.