13/08/2019

Tehnologie în acțiune

La expoziția din această toamnă expunem vârfuri de gamă din portofoliile Biesse, Vitap și Casolin, echipamente care-ți pot deveni partenerul perfect în mod singular sau care pot face parte dintr-o soluție integrată. Parteneriatele dezvoltate cu furnizorii de utilaje ne dau forța să oferim soluții utile și complete pentru orice tip de activitate, să ne adresăm atât producătorilor mari, cât și celor medii și mici.

ROVER A 1643 |  BIESSE

Un utilaj care poate executa orice fel de prelucrare și poate fi personalizat în funcție de cerințele fiecărui flux de producție. Prelucrează cu precizie maximă piese cu forme dintre cele complexe. Sistemul electronic de poziționare (EPS) permite reconfigurarea automată a întregii zone de lucru într-un timp foarte scurt. Consolele și ventuzele sunt acționate independent de partea de prelucrare. Este redus în acest mod cu mult timpul de lucru pentru că, în timp ce unele piese sunt deplasate sau fixate într-o parte a utilajului, cealaltă zona este utilizată pentru prelucrarea altor elemente.

ROVER K FT |  BIESSE

Noul CNC Biesse cu structură Gantry, cea mai compactă structură existentă pe piață la momentul actual, este proiectat pentru prelucrarea panourilor de lemn și a celor derivate. Structura compactă îl face ideal pentru fabrici mici și mijlocii, unde lipsa spațiului este una dintre problemele importante iar flexibilitatea și usurința în manevrare, cerințe majore. Rover K FT se adaptează perfect spațiului de producție în care este instalat. Design-ul simplu permite operatorului să acceseze în siguranță toate părțile mașinii în orice moment, fără să întâmpine vreun obstacol.

JADE 240 |  BIESSE

Mașină automată de aplicat cant compactă și solidă, construită pornind de la cerințele specifice de prelucrare ale firmei. Datorită controlului temperaturii diferențiale dintre rezervorul de adeziv și rola cu adeziv lipirea este optimă. Un dispozitiv automat împiedică supraîncălzirea adezivului atunci când mașina nu este utilizată. Întreținerea utilajului este ușoară și rapidă datorită unui strat de teflon interior. Jade 240 este o mașină de căntuit care permite soluții flexibile fiind foarte potrivită pentru producătorii care lucrează la comandă. Este ușor de lucrat cu ea și nu are nevoie de mult spațiu, fiind potrivită celor cu spațiu limitat.

AKRON 1440 |  BIESSE

Mașină automată pentru aplicarea cantului  construită în funcție de cerințele de prelucrare. Asigură finisare perfectă și un produs final de cea mai bună calitate, iar unitățile de lucru compacte concepute pentru a simplifica operațiunile și sunt disponibile în diverse configurații pentru a se potrivi cerințelor specifice de producție. Noul control Smart Touch 10 permite o programare imediată. Este ușor de utilizat, datorită panoului de control cu ecran tactil, și intuitiv, astfel încât să poată fi gestionat cu cea mai mare ușurință. Programul permite tranziția rapidă între diferitele tipuri de prelucrare.

STREAM A 6.0 |  BIESSE

Stream A este destinată celor care s-au hotărât să crească volumul producției. Se adaptează cu ușurință la mai multe tipuri de nevoi, datorită posibilităților de configurare. Coloanele robuste, fixate direct pe batiu, absorb complet toate vibraţiile generate în timpul prelucrării. Dispozitivul de presare cu curea aplică o presiune uniformă pe suprafaţa panoului, ideal pentru panouri delicate sau cu pelicule de protecție.

SELCO SK 4 |  BIESSE

Sistem perfect pentru întreprinderi mici care doresc trecerea la un nivel superior de calitate și productivitate. Este ușor de utilizat și intuitiv, făcând foarte ușoară trecerea de la debitarea cu tehnologia manuală clasică. Centrul de tăiere este dotat cu un dispozitivul de presare care permite o presiune omogenă și controlată asupra pachetului de panouri care urmează a fi tăiat. Rezultă tăieri precise, pierderile și rebuturile fiind astfel eliminate.

ALFA 21 | VITAP

Mașina semiautomată de găurit proiectată pentru ateliere și fabrici mici și mijlocii. Compactă și solidă, cu masă de lucru din oțel, este o mașină eficientă pe care te poți baza. Este echipată cu 21 de capete de găurire ce pot procesa panouri din lemn și derivate din lemn. Dimensiunile reduse permit integrarea perfectă într-un spațiu redus, optimizându-l fără a face rabat la calitatea prelucrărilor.

POINT 2  |  VITAP

Mașină de găurire multiplă cu ajutorul căreia se poate face economie de timp și de costuri de operare. Ocupă doar 5 metri pătrați, ceea ce îl face foarte potrivit în spații limitate. Precizia găuririi este garantată de sistemul de citire laser și de presarea laterală constantă. Este ușor de folosit datorită calculatorului cu interfață prietenoasă, care permite vizualizarea graficii în timpul procesării și oferă posibilitatea importării de fișiere CAD, DXF și TCN. Ușurința în utilizare îl face potrivit chiar și pentru operatorii fără experiență.

POINT K2 920 |  VITAP 

Inovație în domeniul CNC-urilor de prelucrare a lemnului pentru că permite păstrarea avantajelor funcției nesting fără să limiteze executarea găurilor orizontale. Poate încheia întregul ciclu de găurire, inclusiv tăierea, în doar 4 minute. Zona de lucru generoasă de 920 mm și controlul computerizat face munca operatorului simplă și rapidă, oprimizând astfel timpul, costurile și productivitatea. Este o mașină compactă ce se potrivește perfect spațiilor reduse de lucru.

ASTRA SE 400 |  CASOLIN

Un fierăstrău circular pe care te poți baza: acest echipament este dotat cu masă mobilă pe role, cu căi de rulare confecționate dintr-un oțel special. Acestea sunt inserate printr-o metodă specială de procesare la rece, patentată de Casolin, care garantează o precizie și o liniaritate excelente de tăiere. Din acest motiv, căruciorul mesei mobile este garantat pentru 10 ani.