Inovație în tehnologie

Configurație în 5 axe

Tehnologia de vârf a celor mai bine vândute centre de prelucrare din lume răspunde cerințelor celor care lucrează cu lemn masiv. Grupul de prelucrare inovator cu 5 axe, permite prelucrarea pieselor cu forme complexe, garantând calitatea și precizia. EPS (Sistem electronic de poziționare) permite reconfigurarea automată a întregii zone de lucru într-un timp foarte scurt. Poziționează consolele si ventuzele prin intermediul motorizărilor independente, prin urmare fără a angaja grupul de prelucrare. Poziționarea consolelor si a ventuzelor dintr-o zonă este efectuată în timp ce utilajul prelucrează în zona opusă.

Optimizarea proceselor

Reducerea timpilor de pregătire a mesei de lucru si de schimbare a uneltelor – masa de lucru Biesse asigură o fixare optimă a piesei și o echipare rapida si facilă a uneltei. Clemele Hyperclamp garantează fixările rigide și precise, iar clemele Uniclamp asigură o eliberare rapidă pneumatică. În plus, Rover A aduce cea mai bună exhaustare a zonei de lucru și a reperului. CNC-ul este echipat cu o bandă motorizată pentru îndepărtarea așchiilor și resturilor de prelucrare, deflector gestionat prin comandă numerică și capotă de aspirație reglabilă cu 6 poziții (pentru 4 axe) și 13 poziții (pentru 5 axe).

Design și funcționalitate

Echipat cu o electromandrină HSD de 13 kW, cu rotație de 360° continuă pe axele verticale și orizontale, acesta permite prelucrarea pieselor cu forme complexe, garantând calitatea, precizia și fiabilitatea totală în timp. Noul cap de găurit BH30 2L este echipat cu dispozitiv de lubrifiere automată și cu gură de aspirație metalică pentru o mai mare durabilitate, răcit cu lichid pentru a garanta o precizie maximă, iar motorul C Torque este mai precis, mai rapid, mai rigid.

Solicită oferta    Sunt de acord cu Termenii și condițiile *

    Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *