13/12/2019

Stream A – un utilaj pentru cel mai nou proiect de dezvoltare al firmei Stas Mobila

Credem în parteneriate! Evidențiem, de câte ori avem ocazia, cât de important este să discutăm, să înțelegem, să ne sfătuim pentru a găsi împreună cea mai bună soluție. Este singurul mod prin care putem ajunge la acel rezultat care să contribuie la dezvoltarea tuturor. Despre un asemenea parteneriat vă povestim în continuare, realizat cu Stas Mobila, una dintre cele mai cunoscute firme de producție de mobilier din nord-estul țării. Am început prin a discuta, pentru a înțelege care sunt proiectele firmei, ce obiective trebuie atinse și care este cel mai simplu și mai sigur mod de a ajunge la ele. Colegii noștri Ciprian Pogar și Mitică Neacșu au fost cei care au vorbit încă de la început cu reprezentanții Stas Mobila – Călin și Doru Ailoaie. Soluția – mașina de aplicat cant Stream A – a fost prezentată într-un mod complet și concret, argumentat pe cazul clientului.

Obiectivele de dezvoltare

Stas Mobila este o firmă de lângă Botoșani preocupată permanent de creștere. Încă de la înființare, în 2004, a investit continuu pentru a putea oferi clienților săi calitate pentru toate tipurile de mobilier, fie că este din PAL, MDF sau lemn. Reprezentanții firmei au înțeles că este nevoie de produse și servicii de calitate pentru a fi recunoscut ca profesionist în domeniul tău și ca nu pot fi obținute fără a investi în utilaje și tehnologii performante.

Întâlnirea noastră a fost determinată de noile proiecte ale firmei. Stas Mobila își dorește să crească productivitatea la care a ajuns acum, pentru a putea satisface toate solicitările pe care le primește; creșterea calității produsului finit și menținerea acestor standarde se subînțeleg. Operațiunea din procesul tehnologic care putea duce atât la creșterea productivității cât și a capacității de producție era căntuirea.

Propunerea noastră

Soluția colegilor noștri la obiectivele puse pe masă a fost mașina de aplicat cant Stream A. Este o mașină performantă pe care te poți baza atât dacă vrei creșterea productivității, cât și dacă îți propui o creștere a capacității de producție. Practic, Stream A este destinată producătorilor mijlocii și mari care doresc să crească volumul producției: datorită posibilităților de configurare, se adaptează cu ușurință mai multor tipuri de nevoi.

mașina de aplicat cant

Pe principiul “o imagine face cât o mie de cuvinte”, am decis că mașina trebuie văzută la lucru. Așa că, la mijlocul lunii noiembrie, colegii noștri i-au insoțit pe reprezentanții Stas Mobila în Italia, pentru o vizită la showroom-ul Biesse. Aici este locul cel mai potrivit pentru a studia în amănunt mașina, a vedea ce rezultate se pot obține cu ajutorul ei și a primi răspuns la toate întrebările.

La Biesse au putut vedea că, pe lângă productivitate crescută, utilajul livrează și o calitate excepțională a produsului finit. Toate acestea, plus consultanța profesională în materie de produs și echipa de service pregătită pentru a fi alături atât la instalare cât și după aceea, au condus în mod natural spre achiziția mașinii de aplicat cant Stream A de către Stas Mobila.

Este nevoie de o înțelegere clară a obiectivelor și o cunoaștere profundă a soluțiilor, pentru ca totul să funcționeze perfect și să ducă la îndeplinirea planurilor. Pentru noi, aceasta este una din misiunile principale și ne antrenăm zi de zi ca să reușim să furnizăm atât soluția profesională perfectă și servicii de asistență tehnică post-vânzare ireproșabile, cât și o relație deschisă și de încredere. Și, poate, de un pic de relaxare câteodată 🙂