09/07/2019

Rover A, CNC-ul Biesse în 5 axe, a ajuns la Baia Mare

Când ești un mare producator de canapele și mobilier pentru dormitor și living, care exportă în toată lumea, cu siguranță ai nevoie de linii automatizate de fabricație și utilaje de prelucrare dintre cele mai moderne și performante. Este singurul mod prin care poți fi eficient și competitiv, păstrând în același timp calitatea la un nivel ridicat. Este cu siguranță modul de gandire a unuia dintre cei mai noi clienți ai noștri. Așa că a hotărât achiziționarea unui CNC Biesse în 5 axe, mai exact Rover A. CNC-ul a ajuns deja la Baia Mare și a trecut cu succes – așa cum era de așteptat – testele de instalare. Suntem foarte mândri de calitatea și performanțele acestui CNC, așa că vă mai reținem câteva minute doar pentru a vă spune despre sistemele pe care le include.

Rover A este partenerul tău pro business. Poți face cu ajutorul lui prelucrări diverse – frezare, profilare găurire – beneficiind de sistem automat și precis de schimbare a sculelor și de un soft versatil și intuitiv. Sistemul de mișcare a sculelor pe 5 axe permite prelucrarea precisă și de calitate a pieselor cu forme complexe.

Sistemul electronic de poziționare (EPS) permite reconfigurarea automată a întregii zone de lucru într-un timp foarte scurt. Acest lucru este posibil datorită motorizării independente a consolelor și ventuzelor care sunt poziționate independent de capul de prelucrare. Așa că, în timp ce utilajul face o prelucrare într-o zonă, în cea opusă sunt așezate pe poziție consolele și ventuzele.

Masa de lucru Biesse asigură o fixare optimă a piesei și o echipare rapidă și facilă a grupului de prelucrare, reducând timpul de lucru. Clemele Hyperclamp garantează fixări rigide și precise ceea ce permite o prelucrare cu precizie de micron. La final, eliberarea piesei se face rapid datorită clemelor pneumatice Uniclamp.

Rover A garantează o perioadă mai lungă de folosire a sculelor prin sistemul de exhaustare a zonei de lucru și a reperului. Este echipat cu o bandă motorizată pentru îndepărtarea așchiilor și resturilor de prelucrare, deflector gestionat prin comandă numerică și capotă de aspirație reglabilă în 13 poziții. Fără acțiunea abrazivă a așchiilor, sculele vor avea un timp de viață mai lung iar prelucrările vor fi foarte precise.

Rover A

Rover A este utilajul pe care te poți baza pentru a obține calitate, eficiența și randament ridicat. Contactează-ne pe canalele ce-ți sunt la îndemână – site, Facebook, telefon – pentru a afla mai multe despre utilajele Biesse. Te așteptăm!