20/08/2019

Productivitate 500: Un plus în competitivitate

Odată ce ți-ai propus să prelucrezi până la 500 de repere/ schimb, acesta este un pachet care ți se potrivește. Intuitiv, versatil și ușor de întreținut, acest grup de utilaje îți asigură atât un ritm competitiv și eficiență în lucru, cât și rezultate fără reproș și clienți fericiți. Pentru tine, cel care ai trecut la nivelul următor și îți dorești să poți prelucra 500 de repere/ schimb, am gândit aceasta combinație de utilaje care transforma afacerea ta în una eficientă, cu rezultate ce vor fideliza clienții. Iată-le:

 Rover K FT este un CNC Biesse cu o structură foarte compactă, probabil cea mai compactă existentă pe piață la momentul actual. Din acest motiv este ideal pentru fabrici mici și mijlocii. Poate prelucra panouri de lemn și derivate din lemn, este flexibil și ușor de manevrat. Design-ul simplu permite operatorului să acceseze, în orice moment și în deplină siguranță, toate părțile mașinii.

Point K2 920 este un CNC de găurire marca Vitap, o inovație revoluționară în domeniul CNC-urilor din domeniul prelucrării lemnului pentru că permite păstrarea avantajelor funcției nesting fără să limiteze executarea găurilor orizontale. Poate încheia întregul ciclu de găurire, inclusiv tăierea, în doar 4 minute. Zona de lucru generoasă de 920 mm și controlul computerizat fac munca operatorului simplă și rapidă, optimizând astfel timpul, costurile și productivitatea. Este o mașină compactă ce se potrivește perfect spațiilor reduse de lucru.

Akron 1440 A este o mașină automată pentru aplicarea cantului marca Biesse ce poate fi configurata în funcție de cerințele clientului. Are unități de lucru compacte disponibile în diferite configurații pentru a se potrivi cerințelor specifice de producție. Finisarea canturilor este perfectă obținându-se un produs final de foarte bună calitate. Noul control Smart Touch 10 permite o programare imediată, este ușor de utilizat și intuitiv. Programul permite tranziția rapidă între diferitele tipuri de prelucrare.

Anul acesta am gândit configurația standului de la BIFE-SIM astfel încât să putem prezenta atât avantajele fiecărui utilaj pentru producția de mobilă, cât și avantajele ce decurg din punerea lor împreună, din integrarea într-o structură unică care să permită o anumita productivitate în producția de mobilier, în funcție de tipul de business și de modul în care vezi dezvoltarea. Aceasta este doar una dintre propunerile noastre care te poate ajuta să ajungi la o productivitate de 500 de piese/schimb. Echipa noastră tehnică, ce va fi permanent prezentă în stand, te așteaptă la BIFE SIM 2019 pentru a găsi împreună cea mai bună soluție pentru tipul tău de producție.