23/01/2019

Partener de elita

Tehnologie de cea mai înaltă calitate

50 de ani de experiență în producția de utilaje pentru prelucrarea lemnului

Din 1969, Biesse proiectează, produce și comercializează o gamă largă de tehnologii, soluții pentru tâmplărie, uși, ferestre și alte componente din lemn pentru mobilier. În ultimii ani, Biesse și-a extins linia de activitate și în producția de utilaje pentru prelucrarea materialelor plastice, dezvoltând soluții pentru o piață în creștere.

În inima INOVAȚIEI

Biesse investește continuu în toate sursele care sprijină inovația pentru a obține excelența în materie de produs, proces și asistență tehnică.

Soluții care fac diferența:

  • CNC: grup de lucru în 5 axe cu cea mai avansată electro-mandrină HSD, echipată cu sistem de detecție a vibraților sculei. Acesta permite protejarea electro-mandrinei și a sculei și asigură un produs final optim.
  • Aplicarea cantului: sistemul AUTO-SET pentru centrarea automată a uneltei în raport cu panoul, îmbunătățește calitatea prin reducerea timpilor de reglare.
  • Debitare: TWIN PUSHER sistemul patentat Biesse pentru utilajele de debitare care garantează o optimizare suplimentară
  • Software: pachetul bSUITE care este ușor de utilizat chiar și de către operatorii fără abilităși IT
  • Industry 4.0: SOPHIA, platforma de IoT a Biesse, permite accesul la informații ce pot optimiza întregul proces de lucru – disponibilă în curând și în România.

Control și rigoare

În etapa de asamblare, fiecare mașină Biesse trece în medie prin 160 de verificări în care sunt simulate cele mai pretențioase condiții de lucru.

Fiecare structură de rezistență are o toleranță de 2 sutimi/ metru liniar. Astfel, pe lângă garantarea calității produsului finit, în majoritatea cazurilor sunt eliminate total micile ajustări din timpul asamblării.