20/08/2019

Productivitate 200: Start-Up în mobilă

Dacă ești la început de drum, te așteptăm la târg sa alegem împreună cea mai potrivită opțiune de echipare a atelierului de producție mobilier pentru productivitate și eficiență optime. Indiferent de combinația finală, cu echipamentele propuse de noi vei obține precizie, ușurință în utilizare și finisări de calitate. Pentru tine, cel care ai ca perspectivă prelucrarea a 200 de repere/ schimb, am gândit o combinație de utilaje care să te conducă spre planul tău. În viziunea noastră debitarea va fi făcută cu fierăstrăul Astra SE 400, de la Casolin, găuririle cu Alfa 21 sau Point 2, de la Vitap, și căntuirea cu Jade 240, de la Biesse.

Astra SE 400 este fierăstrăul circular pe care te poți baza. Este dotat cu masă mobilă pe role ce se mișcă pe căi de rulare confecționate dintr-un oțel special. Acestea sunt inserate printr-o metodă de procesare la rece, patentată de Casolin, care garantează precizie și liniaritate excelente de tăiere.

Alfa 21 este mașina semiautomată de găurit proiectată pentru ateliere și fabrici mici și mijlocii. Compactă și solidă, cu masă de lucru din oțel, este o mașină eficientă, pe care te poți baza. Este echipată cu 21 de capete de găurire ce pot procesa panouri din lemn și derivate din lemn. Dimensiunile reduse permit integrarea perfectă într-un spațiu redus, optimizându-l fără a face rabat la calitatea prelucrărilor.

Point 2 de la Vitap este o mașină de găurire multiplă pentru economie de timp și costuri de operare reduse. Utilajul perfect când lipsa spațiului este o problemă, fiind ușor și compact (ocupă doar 5 m²). Precizia găuririi este garantată de sistemul de citire laser și de presarea laterală constantă. Este un CNC simplu și intuitiv, iar operarea nu necesită o pregătire anterioară de specialitate.

Jade 240 este o mașină automată de aplicat cant solidă, marca Biesse, ce poate fi personalizată pornind de la cerințele specifice al producției. Foarte potrivită pentru firmele care lucrează la comandă, fiind foarte flexibilă, compactă și ușor de manevrat. Lipirea cantului este foarte rezistentă datorită controlului temperaturii diferențiale dintre rezervorul de adeziv și rolă.

productivitate Anul acesta, am gândit configurația standului de la BIFE SIM astfel încât să putem prezenta atât avantajele fiecărui utilaj, cât și beneficiile ce decurg din punerea lor împreună, din  integrarea într-o structură unică care să permită o anumita productivitate, în funcție de tipul de business și de modul cum îți dorești dezvoltarea.  Aceasta este doar una dintre propuneri, iar la târg le poți analiza pe toate în același loc. Echipa tehnică, ce va fi permanent prezentă în stand, te așteaptă la BIFE SIM 2019 pentru a găsi împreună cea mai bună soluție pentru ca atelierul tău să poată ajunge cu ușurință la o productivitate de 200 repere/schimb.