20/08/2019

Productivitate 1200 – Liga industrială din producția de mobilă  

Cu pragul de 1200 elemente/schimb intrăm în zona de performanță în producția industrială de mobilă. O soluție care aduce cu ea garanția calității impecabile și a eficienței în producție, maximum de comenzi onorate cu minimum de operatori. De la precizia milimetrică a tăierii și până la subtilitatea liniei de cant, rezultatele obținute sunt impecabile. Pentru tine, cel care ai ajuns la acest nivel de performanță și știi că ai capacitatea de a produce 1200 de repere/schimb, am gândit o combinație de utilaje cu ajutorul căreia, nu doar vei atinge acest nivel de productivitate, ci vei obține produse de mare calitate.

mobilă

Pentru că Biesse, producătorul utilajelor din acest pachet și partenerul nostru începând cu anul acesta, este garantul calității desăvârșite. Iată-le:

Selco SK 4 aduce soluția pentru debitare pachet pentru firmele care doresc trecerea la un nivel superior de calitate și productivitate. Ușor de utilizat și intuitiv, face foarte ușoară trecerea de la debitarea cu tehnologia manuala clasică. Centrul de tăiere este dotat cu un dispozitivul de presare care permite o presiune omogenă și controlată. Pentru tăieri precise și reducerea pierderilor de material.

Stream A 6.0 este mașina pentru aplicarea cantului care mărește semnificativ volumul producției. Se adaptează cu ușurință datorită posibilităților de configurare. Este ideală pentru căntuirea panourilor delicate sau cu pelicule de protecție. Acestea se fixează cu un dispozitiv de presare cu curea ce aplică o presiune uniformă pe toată suprafața panoului. Lipirea și prelucrările ulterioare sunt foarte precise datorită coloanelor robuste fixate direct pe batiu. Acestea absorb complet vibraţiile generate în timpul prelucrării.

CNC Rover A 16 43 este un utilaj complet și complex care poate face orice fel de prelucrare. Poate fi personalizat în funcție de cerințele oricărui flux de producție. Prelucrează cu precizie maximă piese cu forme dintre cele complexe. Sistemul electronic de poziționare (EPS) permite reconfigurarea automată a întregii zone de lucru într-un timp foarte scurt. Consolele și ventuzele acționate independent de zona de prelucrare permit ca, în timp ce unele piese se deplasează și sunt fixate într-o parte a utilajului, în cealaltă, alte piese sunt prelucrate.

Anul acesta, am gândit configurația standului de la BIFE SIM astfel încât să putem prezenta atât avantajele fiecărui utilaj, cât și avantajele ce decurg din punerea lor împreună, din integrarea într-o structură unică care să permită o anumita productivitate, în funcție de tipul de business și modul cum îți dorești dezvoltarea.

Aceasta este doar una dintre propunerile noastre care va duce la creșterea productivității și obținerea unei calități remarcabile a produselor. Echipa noastră tehnică, ce va fi permanent prezentă în stand, te așteaptă la BIFE SIM 2019 pentru a discuta despre performanță și a găsi împreună soluțiile perfecte pentru o productivitate de 1200 repere/schimb.