27/06/2019

Ne pregătim cu noi utilaje Biesse în showroom! Demo și teste în curând!

Zilele acestea suntem foarte bucuroși pentru că au sosit noile utilaje Biesse pe care le vom expune showroom! Atât de bucuroși încât nu am rezistat să nu vă arătăm și pe Facebook cum le descărcam. 🙂 Am început instalarea lor și ne grăbim pentru că vrem să începem testele și demonstrațiile cât de curând. Veți putea vedea la lucru, la sediul nostru din Șoseaua Giurgiului nr.288G, atât CNC-ul nesting Rover K FT cât și mașina de aplicat cant Akron 1440.

Rover K FT este noul CNC Biesse cu structură Gantry, cea mai mai compactă structură existentă pe piață la momentul actual. Este proiectat pentru prelucrarea panourilor de lemn și a celor derivate. Structura compactă îl face ideal pentru fabrici mici și mijlocii, unde lipsa spațiului este una dintre problemele importante iar flexibilitatea și usurința în manevrare, cerințe majore.

Rover K FT se adaptează pesfect spațiului de producție în care este instalat. Design-ul simplu permite operatorului să acceseze în siguranță toate părțile mașinii în orice moment, fără să întâmpine vreun obstacol.

CNC-ul este echipat cu soft B_NEST, un plugin B_SUITE specific pentru operațiunile de nesting. B_NEST permite să organizați proiectele de nesting într-un mod simplu și astfel să reduceți timpul de lucru și pierderile, eficientizând producția.

Nu vrem să vă spunem acum toate secretele. Vă așteptăm să le descoperiți în timpul demonstrațiilor din showroom. Până atunci, filmul de prezentare, cu siguranță vă va face curioși.

Akron 1400 este o serie de mașini de căntuit pentru aplicarea cantului sub formă de role sau benzi. Unitățile de lucru compacte, concepute pentru a simplifica operațiunile de pregătire, sunt disponibile în diverse configurații pentru a se potrivi cerințelor specifice producție pe care o desfasurati.

Structura utilajului este foarte robustă și rigidă și este prevăzută cu cele mai moderne instrumente de calcul și proiectare. Batiul cu structură monolit conferă stabilitate ridicată. Coloanele robuste, fixate direct în batiu, absorb complet toate vibrațiile și astfe panourile ies perfect căntuite.

Vă așteptăm în showroom (noi zicem că cel mai târziu după 15 iulie, dar vă ținem la curent) pentru a vedea cu ce se deosebește Akron 1440 de suratele ei din seria 1400. Dar nu doar atât. Aveți ocazia să vedeți CNC-ul de găurire multiplă de la Vitap Point 2 sau Alfa, una dintre cele mai mici mașini de găurit (tot de la Vitap). Și nu în ultimul rând, fronturile decorative din colecția Sensations, care vă vor încânta.