02/04/2021

Point K2 920 la Alsena Com Impex pentru precizie și viteză în prelucrare

Alsena Com Impex, producător de mobilier din Mureș cu experiență de aproape 20 de ani, a hotărât să integreze tehnologia de înaltă performanță în procesul de producție, cu următoarele obiective: creșterea volumului de comenzi, minimizarea pierderilor de material, mai multă flexibilitate în procesul de creație.

După analiza soluțiilor din piata, decizia finală s-a oprit asupra Point K2 920 de la Vitap. Este cel mai potrivit în bifarea a două obiective principale: precizia execuției și viteza de prelucrare. Aceste caracteristici asigură nu doar o calitate ridicată a produsului final, ci contribuie și la minimizarea pierderilor de material. Odată programat, utilajul execută perfect găurirea, excluzând eroarea umană din procesul de producție.

Proiectele Alsena Com Impex includ crearea unor piese complexe din PAL, dificil de executat manual sau cu alte utilaje din aceeași gamă. Cu ajutorul Point K2 920 și al programului de proiectare, producătorul efectuează tipare complexe de găurire și o diversitate mai mare de modele mai repede și mai ușor decât înainte de achiziționarea utilajului.

Un alt obiectiv important pentru producătorul din Mureș este menținerea unui standard de calitate, esențial cu atât mai mult cu cât ”recomandările prin viu grai” ale clienților mulțumiți sunt principala metodă de promovare pentru Alsena Com Impex.

Point K2 920 este centrul de prelucrare a lemnului cu tehnologie de nesting, care se remarcă prin ușurința cu care poate fi manipulat și programat. Dublu patentat cu Double Dynamic Transport și Bar Nesting System, echipamentul constă în păstrarea tuturor avantajelor tehnologiei nesting fără limitări în găurirea pe orizontală și permite prelucrarea pe 5 laturi într-un timp mai mic de 4 minute. Datorită dimensiunilor reduse, procesului rapid de instalare, mentenanței facile și consumului redus de energie Point K2 920 este potrivit pentru ateliere și companiile mici, medii și mari.

Vă invităm să aflați mai multe informații despre soluția potrivită pentru business-ul și obiectivele dumneavoastră pe site sau contactând echipa de vânzări.