28/10/2019

O echipă, soluții nenumărate

Pentru ca totul să funcționeze perfect, este nevoie de o echipă performantă, de încredere, care să garanteze prezența continuă și susținută, de la consultanța pre-achiziție, la training și asistența post-vânzare. O astfel de echipă suntem noi, Accesoria Group.

5 consultanți de soluție formează Departamentul Vânzări și 10 reprezentanți pentru asistența tehnică formează Departamentul Service. O echipă, o soluție în serviciul producătorului de mobilă.

Considerăm o datorie față de clienți pregătirea permanentă, atât pe partea de consultanță de vânzări, cât și pe cea de asistență tehnică. Numai în ultima jumătate de an, echipa noastră de intervenție a acumulat peste 1300 de ore de training. Și nu ne oprim aici.

Suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții, analizând profilul producției și condițiile din fabrică. Suntem, de asemenea, pregătiți să vă oferim sprijin în învățarea modurilor de operare și asistență post-vânzare.

Suntem aici să ne cunoaștem.

Echipa de vânzări numără 5 oameni, cu o prezență puternică pe plan local și susținere promptă.

Echipa de service este alcătuită din 10 persoane – 9 sunt oamenii din teren, pregătiți să intervină la fiecare solicitare, iar 1 răspunde la cererile de piese de schimb.