Inovație în tehnologie

Vitap Bar Nesting System®️

Unul din punctele cheie ale Vitap, cel care a transformat producătorul italian într-o referință mondială în domeniul echipamentelor de prelucrare a lemnului, este investiția continuă în cercetare și dezvoltare. Dorința de a crea mașini din ce în ce mai performante, cu rezultate ridicate, a dus la nașterea noii serii de CNC-uri de găurire multiplă Point. Sistemul patentat – Bar Nesting – permite prelucrarea pe 5 laturi într-un timp mai mic de 4 minute.

Double Dynamic Transport®️

Tot unic este și sistemul Double Dynamic Transport®️, patent Vitap, tehnologia de prindere cu clemă dublă pentru o mișcare sigură a panoului. De asemenea, noul Point K2 2.0 are un depozit de scule automatizat și inovator și o lungime de lucru pe aza Y de 1250 mm. În doar 5 metri pătrați, aveți la dispoziție un utilaj care nu numai accelerează procesele de producție, ci reduce și costurile de operare. În plus, interfața software modernă, clară și intuitivă permite o configurare rapidă chiar și utilizatorilor mai puțin experimentați.

All-in-one

Point K2 2.0 este utilajul all-in-one și evoluția tehnologică a mașinilor de comandă numerică pentru prelucrarea lemnului, care oferă toate avantajele unui echipament cu nesting fără a limita găurirea pe orizontală. Practic, puterea a 4 mașini este concentrată într-un centru de prelucrare revoluționar: tăiere, profilare, găurire și routing.

Grupuri de prelucrare

Specificații tehnice

Numarul de axe verticale 12
Numarul de axe orizontale 2+2
Burghiu orizontal gaurire pe axa Y 2+2
Pânză circulară (diam.100 mm) pentru canal
Putere motor frezare (electromandrină) 5kW
Viteza max. de rotație electromandrină 12 - 24.000 rpm
Greutatea maximă a panoului de prelucrat 80 kg
Dimensiunile maxime ale panoului X ∞ x Y 1250 x Z 50 mm
Dimensiunile minime ale panoului 400 /270* x 185/70* x 3 mm
Viteza de mișcare a panoului 25 m/min
Diametrul maxim al sculei la găurirea pe verticală 35 mm
Diametrul maxim al sculei la găurirea pe orizontală 12 mm
 

Solicită oferta    Sunt de acord cu Termenii și condițiile *

    Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *