15/04/2019

BIESSE AUTOMACTION: Integrare, conectare, digitalizare

Sub conceptul AUTOMACTION, Biesse confirmă și întărește la LIGNA 2019 legătura dintre om și robot. Veți vedea în funcțiune 3 soluții de automatizare – de la materialul brut la produsul finit, pentru crearea unui proces complet automatizat și interconectat. În plus, veți descoperi linii complet integrate și celule robotizate ce oferă nivele unice de personalizare, prin modularitate și flexibilitate, cerințe fundamentale pentru modul de producție contemporan.

CNC-urile Rover – demonstrate în mod consecvent cele mai fiabile din piață – vin cu viteză și productivitate superioare datorită noului sistem FPS, care garantează o poziționare precisă și schimbare rapidă a sculelor, menținând ușurința și siguranța în utilizare (foto Ligna 2017).

biesse

Soluțiile de aplicare a cantului devin și mai compacte odată cu lansarea Akron 1100 – un nou model destinat artizanilor și producătorilor mici. Totodată, aplicarea cantului pe curb este revoluționată de introducerea noului sistem Ray Force – o tehnică exclusivă bazată lumina infra-roșie.

Sistemele robotice controlează, simplifică și optimizează producția – Biesse introduce roboții integrați ROS (Robotically Integrated System) care se concentrează pe manipularea panourilor pentru a obține eficiență și versatilitate fără intervenția operatorului. Două dintre echipamentele pe care le vor asista la Ligna vor fi utilajul pentru debitare pachet Selco WN 6 și mașina de găurit multiplu Brema Eko 2.2.

Tot la Hanovra va fi prezentat în premieră și centrul de prelucrare Uniteam RC destinat producătorilor mici și mijlocii ce au ca obiect de activitate producția de grinzi, panouri prefabricate din lemn și cadre din lemn masiv.

Continuă dezvoltarea SOPHIA, platforma IoT a Biesse – vor fi prezentate funcțiile extinse ale acesteia, introduse pentru a mijloci predictivitatea, ceea ce va duce la reducerea numărul de intervenții, precum și a timpului necesar pentru asistență (foto Ligna 2017).

Conectarea este un instrument neprețuit pentru a vă asigura performanța și productivitatea utilajelor și sistemelor. De asemenea, ajută companiile să acumuleze informații referitoare la tehnologiile pe care le folosesc și să ia decizii utile pe baza acestora (foto Ligna 2017).

O fabrică eficientă nu poate funcționa fără un software puternic: AUTOMATION LAB din cadrul Biesse este sursa celor mai avansate soluții digitale, proiectat să vă ajute să dați formă ideilor dumneavoastră într-o modalitate simplă și eficientă. Acesta vine la pachet cu servicii de înaltă calitate ce pot oferi soluții de digitalizare și automatizare ale fabricilor și ale proceselor de producție.

Utilaje prezentate în stand:

CNC

Rover A Edge cu Synchro

Rover A 12/15

Rover A FT

Rover B FT cu Winstore K1 și Robot Rover B Edge cu Kuka

Rover C

Rover K FT

Rover S FT cu Winstore X3

Uniteam E-MIX

Uniteam RC

Winline 16

DEBITARE PACHET

Selco WN 2 cu Winner W4

Selco SK 3

CIRCULARE FLEXIBILE

Selco WN 6 ROS cu Winstore K1

Nextstep cu Winstore K2

MAȘINI DE CANT

Akron 1120

Akron 1130

Akron 1300

Akron 1400

Stream A Smart

Stream A cu Winner W4

Stream B MDS cu Winner W1

Stream B MDS

MAȘINI DE CALIBRARE

Opera 5

Opera 7

Opera R2 cu Robot

MAȘINI DE GĂURIRE

Brema Eko 2.1

Brema Vektor CS

Brema Eko 2.2 cu Robot Insider M

SISTEME/ MANIPULARE

Winstore K1

Winstore K2

Winstore X3

Winner încărcare

Winner descărcare

Winner single

Winner W4 cu Nextstep

Winner W4 cu Stream

Winner W4 cu Selco

7 Roboți

În cazul în care doriți să programăm o întâlnire pe perioada expoziției, vă suntem la dispoziție pentru a stabili coordonatele.
    Sunt de acord cu Termenii și condițiile *

    Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *

    * Câmp obligatoriu