29/01/2019

Despre Casolin

Cei peste 50 de ani de experiență în producția utilajelor de prelucrare au adus brandului Casolin o poziție dominantă în construcția mașinilor de prelucrare a lemnului. Circularele cu masă mobilă, precum și restul gamei de utilaje pentru prelucrarea lemnului masiv sunt recunoscute pe plan mondial pentru calitatea lor.

Caracteristicile excelente ale utilajelor au adus cu ele extinderea capacității de producție și consolidarea rețelei comerciale, atât în ​​interiorul cât și în afara Italiei.

Simplitate și consistență

Producția Casolin este caracterizată de simplitatea și consistența gamei de mașini. Aceste utilaje sunt echipate cu componente de la cei mai buni producători din piață și sunt testate pentru verificarea calității în fiecare etapă a procesului de asamblare.

Promptitudine și siguranță

De la proiect la producție, Casolin pune un mare accent în oferirea celor mai bune condiții de lucru: produsele sunt prevăzute cu sisteme de înaltă siguranță mecanică și electrică. Atenția se îndreaptă și către cele mai scăzute volume de praf și de… zgomot.