Inovație în tehnologie

Magazie dublă de scule

Timp de set-up redus datorită noilor soluții de schimbare a sculelor ce vă pun la dispoziție peste 100 de scule. Magazia dublă de scule pe căruciorul de pe axa X  (până la 66 poziții) garantează schimbare rapidă de scule și timp redus de prelucrare.

 

Magazie verticală acționată de lanțul de pe axa Y ce poate depozita până la 15 scule. Având axa Y independentă puteți schimba sculele în timp ce utilajul funcționează. Lanțul vertical permite schimbarea rapidă a sculelor.

Axa Y independentă

Secțiunea de operare dispune de cinci axe interpolate de 21,5 kW / 8000 rpm – cea mai puternică de pe piață – și poate susține operațiuni complexe de prelucrare, asigurând în același timp calitate și precizie.
 
Utilajul permite prelucrarea oricărui tip de proiect datorită posibilității de combinare a unităților cu 4 și, respectiv, 5 axe.  De asemenea, prelucrarea componentelor cu înălțimi de până la 400 mm (standard) și 500 mm (opțional). 

Design și funcționalitate

 

Designul extrem de robust și rigid oferă performanțe excepționale. A fost creat special pentru a asigura calitatea, stabilitatea și precizia procesării maxime la prelucrare.

Specificații tehnice

 

Solicită oferta    Sunt de acord cu Termenii și condițiile *

    Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *