Inovație în tehnologie

Simplitate, precizie și eficiență

Noul multi-centru WinLine 16 este creat de Biesse pentru artizanii și micii producători care doresc să crească volumul, pentru întreprinderile medii și mari, care produc loturi mici de uși și ferestre cu dimensiuni personalizate.

Utilajul produce uși și ferestre standard și speciale printr-o procedură simplă și clară, în timp ce operatorul rezolvă alte îndatoriri. Echipamentul ocupă un spațiu redus și preia sarcinile de încărcare, descărcare și poziționare a elementelor, executându-le cu precizie optimă.

Winline pentru uși și ferestre permite integrarea în celule de lucru a mai multor CNC-uri. Un avantaj competitiv care face ca soluțiile Biesse să fie benefice pentru companiile mari, orientate pe investiții pe termen lung. Prelucrarea fără supraveghere directă este completată cu sisteme automate de încărcare și descărcare. Aceste soluții pot fi dezvoltate în funcție de tipurile și volumele de producție dictate de piață.

Multi-centrul Winline 16 în configurație nouă, cu 5 axe

Noua configuraţie cu 5 axe, concepută să se adapteze în variate medii de producţie, ocupă un spaţiu redus şi gestionează încărcarea, descărcarea şi poziţionarea reperelor în mod autonom, extrem de precis.

Soluția compactă înseamnă eficiență în toate operațiunile de prelucrare:

  • prindere optimă a pieselor pentru operaţiuni de o precizie extremă; chiar și cea mai mică piesă este asigurată cu minim 2 cleme
  • noua configuraţie în 5 axe poate performa aceleaşi procese efectuate de electromandrina verticală şi operaţiuni de prelucrare înclinate (în unghi)
  • capacitate crescută de prelucrare în axa Y
  • un nou aspect datorită noii cabine

Design și funcționalitate

Structura WinLine 16 cu cadru dublu liniar a fost creată pentru producerea de uși și ferestre. Grinda și masa de lucru aplică tehnologie special concepută pentru a lucra cu greutăți semnificative. Masa de lucru este formată din două secțiuni: una dedicată producției de linie, iar cealaltă, fabricării de uși și ferestre speciale (arcade, uși cu inserții). Cleștii de pe masa de lucru permit prinderea optimă a elementului în lucru. Chiar și cel mai mic element este securizat cu două cleme.

Electromandrina dublă permite efectuarea operațiunilor fără oprirea utilajului. Cele 2 mandrine, așezate de o parte și de cealaltă a căruciorului, prelucrează succesiv materialul, în timp ce una schimbă unealta, cealaltă este în funcțiune.

Specificații tehnice

X Y H H MAX
mm mm mm mm
WinLine 1638 9900 4713 2230 2605
WinLine 1650 11100 4713 2230 2605
WinLine 1667 12780 4713 2230 2605
 

Solicită oferta    Sunt de acord cu Termenii și condițiile *

    Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *