Masini de aplicat si frezat cant pe drept si curb – Smart

Masini de aplicat cant Smart de la Vitap – o solutie completa si economica pentru prelucrarea panourilor de dimensiuni diferite.

Pot cantui atat panouri curbe (convexe si concave), cat si panouri drepte si asigura un finisaj de calitate. O masina de cant recomandata atelierelor mici si mijlocii care cred in forta formelor curbe de a creste vanzarile.

Cere oferta

Flexibilitate deosebita – Grupul de frezare prelucreaza cantul pana la 3 mm grosime si 60 mm inaltime, prelucrarea facandu-se pe partea inferioara a piesei.
Precizie garantata – Cutitele frezei sunt amovibile si confectionate dintr-un aliaj special. Muchiile cu raza de 3 mm permit obtinerea de fiecare data a unui profil rotunjit, foarte fin.

Solutie completa. Masina de cant Smart 3 include, pe acelasi batiu, un grup de frezare (tundere) a cantului, dotat cu un motor de 0.7 CP si grupul de taiere la capete.

Prelucrari de calitate – Grupul de adezivare realizeaza o lipire perfecta atat pentru folia subtire de cant cat si pentru ABS de pana la 3 mm grosime.

Flexibilitate deosebita – Masa suport pentru rola de cant permite o alimentare rapida si uniforma a foliei de cant.
Usurinta in utilizare – Pozitionarea inaltatorilor oriunde pe masa din material fenolic a masinii va ofera avantajul prelucrarii pieselor de orice forma.

SmartSmart 3
Inaltime panou10 – 60 mm10 – 60 mm
Grosime cant0,4 – 3 mm0,4 – 3 mm
Raza minima la panourile concave20 mm20 mm
Viteza de avans3,5 m/min.
7 m/min.
3,5 m/min.
7 m/min.
Putere motor3 kW2,5 kW
Presiune de lucru7 bar7 bar
Dimensiuni de gabarit800 mm x 710 mm x 1.050 mm1.300 mm x 750 mm x 1.100 mm
Greutate150 Kg200 Kg
Diametru gura de exhaustare60 mm
Grup de frezarex
Cere oferta