Digitalizare în producția de mobilă

Fie că vorbim despre un sistem de administrare a resurselor, de unul care să ajute în procesele de proiectare sau de vânzare ori despre alte sisteme digitale complexe, împreună cu partenerii noștri Tesagon și imos România vă propunem câteva soluții menite să eficientizeze activitățile de producție, vânzare, promovare. Mai jos, găsiti scurte descrieri despre fiecare dintre acestea, iar broșura completă de prezentare poate fi descărcată AICI.

iWERP

Singura aplicație ERP concepută și creată împreună cu și pentru producătorii de mobilier. În iWerp, ai controlul total asupra business-ului tău - achiziții, finanțe, rapoarte, proiecte, clienți, furnizori - informații disponibile la un click distanță, pe orice browser, oricând, oriunde.

Pentru testarea produsului poți folosi aplicația generală, gratuit, pentru 15 zile. Ai acces la toate modulele, împreună cu toți utilizatorii de test, pentru o companie.

Scrie-ne aici și îți dăm toate informațiile de care ai nevoie.

3D ALL

Platforma pentru producătorii de mobilier din România cu soluții software integrate perfect și testate, care te ajută la proiectare, ofertare, achiziții, producție. 3D ALL include următoare caracteristici: design, randări 3D, necesar de materale, ofertă de preț, documentație de producție.

Platforma îți aduce următoarele beneficii:

  • reducerea timpului necesar proiectării mobilierului;
  • calculul ofertei, desenului de execuție și comenzilor de materiale și accesorii
  • reducerea costurilor cu resursa umană;
  • sporirea productivității;
  • sporirea controlului asupra prețului ofertelor, asupra timpului de muncă al oamenilor, asupra producției.

imos

Soluția software completă pentru întregul proces, de la vânzări, prin planificare, prezentare și design, la producție. Flexibilă, imos se adaptează nevoilor producătorilor mici și medii, dar și producției industriale. Platforma îmbină multiple procese precum e-commerce, design și analiză, automatizarea unităților de producție, integrarea soluțiilor IT existente.

Versatil pentru activitățile de design și proiectare parametrică: reperele și subansamblele sunt compuse interactiv în 3D, iar modificările și conexiunile sunt ajustate automat fiind luat în considerare în programele CNC și necesarul de materiale.

Mai multe detalii despre funcțiile imos în AICI.

Vrei mai multe informații? Scrie-ne aici:Sunt de acord cu Termenii și condițiile *

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *