Portofoliu complet de utilaje si masini pentru productia de mobilier

Utilajele performante de prelucrare a lemnului sunt esentiale pentru producerea unui mobilier de calitate, fie el din PAL, MDF sau lemn masiv. In special in cazul mobilierului la comanda, unde atentia la detalii si flexibilitatea sunt avantaje care fac diferenta in castigarea clientilor.

Furnizorii Accesoria Echipamente sunt recunoscuti pe plan international pentru calitatea echipamentelor pe care le produc. In portofoliul nostru veti gasi solutiile potrivite nivelului dumneavoastra de productie si nevoilor de dezvoltare, pornind de la masinile pentru aplicarea cantului, masinile de gaurit si fierastraiele circulare, pana la masinile combinate universale de mare productivitate si fierastraiele circulare de taiere in pachet.

1-masina-gaurit-comanda-numerica-Vitap-b

Vitap – Masini de gaurit automate si semiautomate, masini de aplicat cant pe drept si curb

Cu o experienta de 60 de ani, Vitap – Italia este lider pe piata europeana in fabricarea de masini de gaurit multiplu si de aplicat cant.

Fiecare utilaj de gaurire sau de aplicare cant este testat cu ajutorul unui sistem foarte strict de control al calitatii, considerat ca fiind unul dintre cele mai avansate din industrie.

Va puteti baza pe echipamentele fabricate de Vitap, fie ca luati in calcul nivelul mic al investitiei, cresterea calitatii produsului finit sau doar usurinta in utilizare si gradul redus de intretinere necesara.

Utilajele Vitap:

  • masini de gaurit cu grupuri de gaurire multipla sau comanda numerica
  • masini de aplicat si frezat cant ABS automate si semi-automate – drept sau curb
  • masini de frezat si aplicat balamale

Cehisa – Utilaje pentru aplicat cant pe drept si de tip softforming si fierastraie circulare de formatizat cu masa mobila.
Compania Cehisa a fost fondata in anul 1956 in Spania si este specializata in productia de echipamente pentru aplicat cant. Din portofoliul Cehisa fac parte si masinile de aplicat cant de tip softforming si fierastraul de formatizat cu masa mobila.
Utilajele fabricate de Cehisa sunt echipamente fiabile, create sa prelucreze fiecare piesa cu precizie si eficienta, oferindu-va un avantaj competitiv absolut fata de concurenta.

Casolin – Solutii complete pentru prelucrarea mobilierului din PAL si lemn masiv

Compania a luat fiinta in 1969 si oferea, la inceputuri, solutii pentru tamplari si micile ateliere. Seriozitatea si profesionalismul i-au adus repede in pozitii fruntase printre producatorii italieni de utilaje pentru prelucrarea lemnului.

Calitatea si fiabilitatea echipamentelor au dus rapid la extinderea capacitatii de productie si consolidarea pozitiei atat pe piata italina, cat si internationala.

 

6-masina-industriala-pentru-aplicare-cant-pe-drept-IMA-b

IMA – Utilaje industriale pentru aplicat cant, centre de prelucrare cu comanda numerica

Compania germana IMA este recunoscuta ca fiind lider in calitate si tehnologie avansata in domeniul fabricarii de echipamente pentru productia de mobilier. O investitie intr-un echipament IMA reprezinta garantia reducerii costurilor de productie si eficientizarii resurselor in fabricarea fiecarei piese de mobilier. Atentia cu care este customizat si produs fiecare utilaj garanteaza calitatea si flexibilitatea de care se bucura orice client IMA.

7-fierastrau-circular-de-taiere-in-pachet-Schelling-b

Schelling – Fierastraie circulare complexe de formatizat in pachet

Echipamentele fabricate de Schelling Austria sunt alegerea evidenta pentru orice producator exigent. Alegerea este usor de facut datorita vitezei, preciziei, manevrabilitatii usoare si reducerii necesitatii de verificare a lucrului, fierastraiele circulare de taiere in pachet Schelling, oferite de Accesoria Echipamente.