Inovație în tehnologie

De la 3 la 30 repere/ minut

Tehnologie de găurire pentru toate nevoile din producție. De la mașini în linie, capabile să producă până la 25-30 piese/ minut până la utilaje independente, care produc 3-4 piese/ minut, fără timp pierdut cu configurarea. La cerere, utilajul poate fi adaptat astfel încât să răspundă atât nevoilor de flexibilitate, cât și de productivitate, cu 14-15 piese/ minut.
Skipper V31 combină flexibilitatea și performanța, cu o suprafață ocupată redusă. Se pretează în cazul producției de elemente nestandardizate sau pentru fabricarea de loturi mici. De asemenea, este soluția potrivită și pentru cei care au nevoie de o producție flexibilă și de îmbunătățirea timpului de răspuns la comenzi

Flexibilitate maximă la prelucrarea "lotului 1"

Skipper V31 este soluția ideală pentru producția “exact la timp”: timpul de reglare este zero datorită deplasării panoului cu ajutorul unei cleme automate. Poziționarea automată a clemei, indiferent de dimensiunea panoului. Fixare rapidă datorită pre-poziționării și resetării prin intermediul celulei fotoelectrice. Garantarea preciziei în toate operațiunile de prelucrare este dată de mesele de lucru cu “pernă de aer” ce asigură manipulări fără frecare și susținerea adecvată a panoului. Atât rolele dispozitivului de presare, cât și dispozitivul în sine garantează fixarea fermă a panoului.

Design și funcționalitate

O gamă completă capabilă să răspundă tuturor cerințelor de productivitate și flexibilitate.
O uniune perfectă între flexibilitatea Biesse și geniul italian.

Specificații tehnice

Machine size mm 2430 x 2070 x 2600
Min. size of machined panel mm X 200, Y 70, Z 10
Max. size of machined panel mm X 2500 (3200 opt.), Y 900, Z 70
Vector speed m/min X 25, Y 50, Z 25
 

Solicită ofertaSunt de acord cu Termenii și condițiile *

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *