Accesibil si intuitiv

Parametrizarea este un atribut care facilitează realizarea oricărui proiect, inclusiv de editare sau schimbare – modificarea materialelor utilizate, eliminarea sau adaugarea de componente etc.

Flexibilitate și funcționalitate

Ușurința în utilizare și viteza sunt trăsăturile de bază ale acestui program. Flexiblitatea permite modificari rapide, indiferent de dificultatea acestora, și generarea de noi oferte, în acord cu proiectul final. Cu ajutorul sistemului inteligent de calcul diferențiat, oferta pentru client este realizată instantaneu și împărțită pe elemente de mobilier. Funcționalitatea și estetica sunt obiectivele principale ale acestui software, care poate fi instalat pe utilajele din atelierul dumneavoastră. Practic, puteți proiecta, oferta și transmite în producție de pe un singur dispozitiv și într-un timp exponențial mai scurt.

Automatizarea producției de mobilier

Odată agreat proiectul, comanda este trimisă mai departe în producție cu ajutorul câtorva click-uri. Propunerile noastre de utilaje și software, precum și interconectarea acestora, contribuie la “automatizarea” producției de mobilier la comandă și la acoperirea promptă și profesionistă a tuturor cererilor. Rezolvarea pe care vi-o oferim aduce beneficii imediate și transformă întregul proces de producție. Un reprezentant al Diviziei Echipamente te poate ajuta să analizezi ce ar însemna un proces de automatizare, în termeni de eficientizare a timpului și a costurilor.

Solicită ofertaSunt de acord cu Termenii și condițiile *

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *