Inovație în tehnologie

Precizie și rapiditate

Point Acoustic este CNC-ul de găurire multiplă care produce panouri acustice și fono-absorbante de calitate excepțională. Aplicând procesele de nutuire și găurire, utilajul produce diferite tipuri de panouri acustice care vor reduce semnificativ poluarea fonică. Programarea utilajului se face rapid și ușor, datorită faptului că Point Acoustic este controlat prin computer.

Software pentru găurire optimizată

Centrul de comandă numerică  este dotat cu un soft care optimizează la maxim procesul de găurire. Point Acoustic execută panouri cu precizie optimă, fără a încetini procesul de producție. Utilajul de prelucrare a lemnului poate da 55 de găuri la fiecare 4 secunde. Unul dintre avantajele majore este că Vitap produce capete personalizate, care pot fi schimbate cu ușurință.

POINT GROOVING - o completare pentru Point Acoustic

Point Grooving este CNC-ul ultra-performant de folosit pentru nutuirea panourilor acustice și fono-absorbante. Utilajul este folosit la crearea modulelor acustice pentru izolare fonică.

Dotat cu software specializat pentru o nutuire optimă, centrul de comandă lucrează cu precizie, acuratețe și rapiditate.

 

 

Specificații tehnice

N.1 capete de găurire monobloc N.55 11 x 32 mm x 5
Puterea motorului n.2 x 4 kw
Capetele se rotesc la 2800 rpm
Greutatea maximă a panoului 50 kg
Dimensiunea maximă a panoului X - fără limită; Y - 1200 mm; Z - 50 mm
Dimensiunea minimă a panoului X - 400 mm; Y - 300 mm; Z - 12 mm
Diametrul de aspirare 1 x o 120 mm
Dimensiuni 2615 x 1640 x 1890 mm
Greutate 1150 kg
 

Solicită ofertaSunt de acord cu Termenii și condițiile *

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *