Accesibil si intuitiv

Dezvoltat în întregime de Biesse, B_Opti este programul software care optimizează tiparele de debitare. Pornind de la lista de obiecte care trebuie produse și panourile disponibile, calculează cea mai bună soluție pentru minimizarea pierderilor de material, timpilor de tăiere și costurilor de producție.

Proiectare facilă

Interfața user-friendly permite setarea parametrilor de optimizare pentru reducerea timpului de debitare și pierderile de material.

Datorită editorului manual, unul sau mai multe tipare de debitare pot fi parțial sau total modificate în timpul operațiunilor de prelucrare.

Eficientizarea producției

Programul accesează arhiva de materiale existente: panouri/resturi, margini, laminate. Astfel folosește materialele existente în stoc, reducând la minim pierderile. Informațiile despre stoc pot fi actualizate automat sau prin import individual.

B_Opti este foarte eficient în gestionarea stațiilor de descărcare a reperelor prelucrate. Programul recunoaște și acordă prioritate pieselor fie după dimensiuni, fie după descrierea exactă a acestora.

Solicită ofertaSunt de acord cu Termenii și condițiile *

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate *